• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+
Camara ble utlånt til den georgiske klubben i fjor. Forrige uke kunne Dagsavisen melde at georgierne ønsket å benytte seg av en utkjøpsklausul på 23-åringen.
Nå bekrefter Vålerenga overgangen på egne hjemmesider.
Eliteserien
Nøkkelspiller forlenger med RBK: – Et spennende prosjekt
I GÅR PÅ 11:45
– Dila Gori har hadde en god sesong i fjor, og Camara var en viktig bidragsyter til det. Klubben ønsket derfor å knytte han til seg permanent, og vi er godt fornøyde med avtalen som nå er signert, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen.
Oslo-klubben hentet Camara fra svenske Eskilstuna i 2019, men 23-åringen ble aldri en suksess på Valle.
I Vålerenga fikk Camara ti kamper, men endte uten mål. I Dila Gori gikk det bedre. På 40 kamper har 23-åringen notert seg for ti scoringer og fem målgivende.
– Det er en betydelig økonomisk avtale for oss, spesielt med tanke på hva vi betalte for ham. Etter mitt skjønn har vi fått godt betalt, sier Ingebrigtsen til Dagsavisen forrige uke.
Videre fortalte sportssjefen at overgangssummen kan påvirke klubbens jakt på forsterkninger. De har også landet en god videresalgsprosent på Camara.
Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
24/01/2022 PÅ 20:10
Eliteserien
Henter tidligere Arsenal-unggutt til Eliteserien
24/01/2022 PÅ 17:26