Det melder SA.
– Vi har noen interne regler som alle spillerne må følge, og Rashad har brutt én av de reglene. Det er ingen alvorlig sak, men Rashad har fått en advarsel tidligere og da måtte vi reagere. Han har stått over tre treninger denne uken, men er tilbake på trening på torsdag. Utover det har jeg ingen kommentar til saken, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad.
Tidligere denne sesongen, da Sarpsborg møtte Viking, skallet Rashad til Viking-spiller Sebastian Sebulonsen. 27-åringen fikk da kun et gult kort fra dommer, som selv ikke fanget opp situasjonen.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
4 TIMER SIDEN
– Dette er noe dommeren selv ikke fanget opp, så den saken må påtalemyndighetene anmelde. Det som sannsynligvis skjer er at det blir sendt ut en mail til Sarpsborg 08 i ettermiddag, hvor de kommer med en redergjørelse for hva som skjedde. Det får de trolig et par dager på å levere, og så skal den videre til påtalemyndighetene som må bestemme om de ønsker å gå videre med saken, sa leder for juridisk seksjon i Norges Fotballforbund Espen Auberg etter hendelsen.
Men klubben tok selv grep og satt Rashad i én kamp-karantene.
– Omdømme er viktig for Sarpsborg 08. Som klubb aksepterer vi ikke atferd som mot Viking sist kamp. Rashad er informert, og har akseptert straffen, sa Berntsen i en pressemelding.
Etter det SA erfarer, så skal Rashad ha brutt interne regler etter kampen deres mot Sandefjord sist lørdag.
Så du denne?

Bernt oppsummerer: Supporter-hyllest, brassescoring og Gauseth-kritikk

Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42
Eliteserien
Sønnen satt fast i Russland da krigen brøt ut: – Kjente godt på det
19/09/2022 KLOKKEN 09:41