Salvesen bekrefter overfor Eurosport.no at han tidligere lørdag gjennomførte en MR-undersøkelse.
– Jeg vet ikke så mye ennå egentlig. Vi må vente og se. Jeg har ikke lyst til å si mye før det er svar på bildet, sier Salvesen til Eurosport.no.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
15 TIMER SIDEN
Spissen henviser til Strømsgodset-lege Erik Dag Knudsen for mer informasjon rundt saken.

Frykter korsbåndskade

Knudsen, som har vært Godsets faste lege siden 1996, frykter det handler om en korsbåndskade for Salvesen.
– Det er det jeg er spent på. Det kan være det, men det vet vi ikke ennå. Det var en ganske kraftig smell med stor hevelse, sier Knudsen til Eurosport.no.
Strømsgodset-legen sier man vil vite mer mandag eller tirsdag og inntil videre krysser fingrene for at det ikke er en korsbåndskade.
– Jeg er enn så lenge spent. Vi får håpe det ikke er det, men sånn som det skjedde kan det være det. Det var en såpass stor hevelse at det er en skade der. Vi får bare vente og se, sier Knudsen.
– Hva håper dere på?
– Alt annet enn korsbåndskade er å håpe på. Det er det som gir lengst skadeavbrekk, sier Godset-legen.
Legen forklarer situasjonen som førte til skaden på denne måten:
– Han løp og fikk en vridning på foten. Den satt igjen i gresset og han vrir foten. Det var ingen takling, men en vridningssak under løp, forteller Knudsen.
Salvesen røk korsbåndet i april 2017 for Start. Da mistet han hele sesongen.

Linket til seriemesteren

Salvesen har vært sterkt linket til regjerende seriemester Bodø/Glimt. Samtidig som Kasper Junker har trent for seg selv etter uenighetene da en overgang ut av landet falt sammen, er det rapportert om flere bud på Godset-spissen fra nord.
Nå er riktignok Junker i gang med målproduksjonen på Glimts treningsleir allerede i sin første kamp fra start, og klubben har også hentet Erik Botheim dagen etter at han ble frigitt av Rosenborg, men det skal likevel være interesse for sørlendingen.
Etter det Eurosport.no kjenner til vet imidlertid andre norske klubber godt at seriemesterne etter flere store salg har penger på bok, og derfor heves også priskravene deretter.
Bodø/Glimt skal både forsøke å forsvare det suverene seriegullet og ikke minst ut i Champions League den kommende sesongen.
Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
13/08/2022 KLOKKEN 08:11
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 KLOKKEN 07:33