• Se Rosenborg - Vålerenga søndag klokken 19:00 på discovery+
VALLE/NYDALEN (Discovery):
Hverken Stefan Strandberg eller Fredrik Oldrup Jensen var å se på Intility onsdag.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
02/12/2022 KLOKKEN 14:49
Strandberg ble skadet i kampen mot Kristiansund før landslagspausen og måtte melde frafall til samlingen. Oldrup Jensen har kommet inn i stopperbautaens skadefravær i de to siste kampene.
Senest spilte den omskolerte midtbanespilleren hele kampen i 4-0-seieren over Strømsgodset, men heller ikke han befant seg ute på kunstgresset fire dager før toppkampen mot Rosenborg.
Istedenfor var det Brynjar Ingi Bjarnason som ble drillet i Fagermo sin ellever ved siden av Jonatan Tollås Nation i midtforsvaret.
Islendingen kom fra italienske Lecce før sesongen og fikk tillit i starten av hans VIF-karriere, men 22-åringen har ikke startet en kamp siden 0-4-tapet for Rosenborg 29. mai.
Siden den gang har det kun blitt med et innhopp i det 89. minutt mot Viking 8. august. Ellers har det blitt ni kamper i PostNord-ligaen.

Ikke skader

I tillegg til en tilsynelatende utfordring på stopperplass, gikk også Osame Sahraoui av banen da Vålerenga skulle spille fire mot fire.
Men Fagermo kommer med betryggende nyheter om skadesituasjonen før helgens viktige kamp.
– Det er ikke skader, hverken på Oldrup eller Osame nå. Osame trener seg opp igjen og Oldrup er hjemme etter at han trente tøft i går. Stefan er på gang, så alle kan bli klare.
– Osame blir klar, Oldrup blir klar, og så får vi se hvordan det blir med Stefan, poengterer Vålerenga-treneren til Discovery.

– Fortsatt smerter

Vålerengas stjernespiller Osame Sahraoui føler seg derimot ikke like klar som det sjefen skal ha det til.
– Jeg må teste hoften og ryggen, og jeg har fortsatt smerter. Skaden fra KBK-kampen henger fortsatt igjen, sier Sahraoui Discovery, som forteller at han har brukt uhorvelig mange timer på behandlingsbordet de siste ukene.
– Det er fortsatt en god stund til kamp. Jeg er iallfall med til Trondheim, så får vi se hvor mye jeg spiller, skyter han inn.
Sett denne?

Rekdal etter målkalaset: – Blir 20 år eldre

Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
02/12/2022 KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03