• Se Molde-Rosenborg søndag fra kl. 19.00 på discovery+
Avgangen skjer etter at Solskjær har vært under et tøft press i lengre tid som følge av svake resultater og prestasjoner.
– Han har sikkert plenty av muligheter etter å ha vært trener i en klubb som United. Nå er det jo litt opp til hva han selv vil og hvilke ambisjoner han har som trener, sier Skullerud om veien videre for Solskjær, som tidligere har trent Molde i to perioder.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14

– Ville overraske meg veldig

Men til tross en nær releasjon til laget fra Møre, tror ikke eksperten nordmannen blir å se tilbake i norsk fotball på en god stund.
– Jeg har ikke noe tro på at vi ser han på en norsk trenerbenk med det første, nei, sier Skullerud.
– Det ville i så fall overraske meg veldig.

Molde eneste alternativ

I Molde er presset på nåværende trener Erling Moe, som kun har ett år igjen av kontrakten med blåtrøyene. I tillegg er sjefsstolen i Rosenborg fortsatt ledig etter sesongen – en rolle Glimts suksesstrener, Kjetil Knutsen, vel og merke hyppig knyttes til.
– Det eneste jeg tror som er aktuelt for han i Norge vil være Molde, men da snakker vi på sikt. Han har vært der to perioder allerede og det er klubben hans i Norge på mange måter. Så er det hva han eventuelt tenker om Kristiansund, om han på noen tidspunkt kunne fattet interesse for det? sier Skullerud, om trenerfremtiden til mannen fra nettopp Kristiansund.
Sett denne?

Erling Moe om framtiden: – Vi diskuterer og er ikke helt enige

Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42