Glimt-spiller Patrick Berg, som var med på pressekonferansen tirsdag sammen med Kjetil Knutsen og Ulrik Saltnes, var klar på at morgendagen blir en han vil huske i lang tid.
– Å spille Champions League-kvalifisering med Bodø/Glimt var noe jeg ikke trodde var mulig for bare noen år siden. Det blir et stort øyeblikk i livene og karrierene våre. Vi må bare være oss selv og tro på at det som fikk oss hit er godt nok, sier Berg.
Glimt og Legia hadde tirsdag ettermiddag sine pressekonferanser før Champions League-kvalifiseringen som spilles på Aspmyra i morgen.
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
3 TIMER SIDEN
– Vi merker at det nærmer seg en spesiell og historisk kamp. Både for spillerne og trenerapparatet, men også klubben byen og hele landsdelen. Men jeg føler vi er oss selv, og som vanlig forbereder vi oss mye på oss selv, og litt på motstanderen. Vi går inn i kampen med lave skuldre, sier Knutsen.

Vil dominere

Han tror på en kamp der begge lag ønsker å dominere spillet, og mener Glimt må være aggressive fra start med gode korte avstander i laget.
Sett denne?

Jokke oppsummerer: Friday-hyllest, RBK-slakt og skadelisten til Glimt

Bodø/Glimt har vært i svak form den siste tiden, og mangler flere nøkkelspillere. Begge de foretrukne kantspillerne, Sondre Sørli og Ola Solbakken, er ute med skade. Fraværene ble selvsagt også et tema på pressekonferansen, men Glimt-trener Knutsen svarte på sedvanlig vis:
– Selvfølgelig mister vi noe i relasjonene våre, men sånn er fotballen. Vi kommer til å stille med elleve spillere i morgen. Vi er klare for å angripe kampen, sier Knutsen.

Kunstgress-fordel?

En fordel han håper de gule kan utnytte seg av er at de er i sesong og at de spiller på kunstgress.
– Jeg tror det kan gi oss noen muligheter. De er i preaseason og er et gresslag. Dette er noe annet. Når vi har spilt 90 minutter så håper jeg vi har fått et godt utgangspunkt, sier treneren.
Han forteller også at klubben har hentet inn det som trengs av informasjon før Legia kommer på besøk til Bodø. Blant annet har han pratet med tidligere Legia-assistent Pål Arne Johansen.
– Vi har snakket med ham og vet selvfølgelig at vi møter en stor klubb og et stort lag med en lang historie. Også i Europa. Vi har nok informasjon, og vi har sett dem på video. Jeg synes vi er godt forberedt, sier Knutsen.
Sett denne?

Den 12. mann: Glimt-supporteren klar for bortekamp i Warszawa

Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42