Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet ferdig i Tyrkia – nærmer seg Viking

Oppdatert 03/05/2021 klokken 19:06 GMT+2

Stavanger Aftenblad melder at Zlatko Tripic er på vei tilbake til Viking. Discovery sitter på de samme opplysningene.

Zlatko Tripic

Foto: Scanpix

Oppdatert ca. 15:30: Den tyrkiske klubben Göztepe bekrefter like før halv fire mandag ettermiddag at Zlatko Tripic er fristilt fra kontrakten. Ifølge Aftenbladet skriver Tripic en fem-årskontrakt med Viking onsdag.
– Jeg gleder meg veldig til å komme hjem. Vi sees i Stavanger, melder Zlatko Tripic selv til Stavanger Aftenblad mandag kveld.
Viking-spiller Kristoffer Løkberg delte følgende melding på Twitter omtrent samtidig som bekreftelsen om fristillelsen fra Göztepe kom:
Det var før søndagens treningskamp mot Haugesund at Viking-trener Morten Jensen kom med en beskjed til Stavanger Aftenblad som fikk det til å koke blant Viking-fansen.
– Jeg tror det kan komme noen gode nyheter, sa Jensen om den tidligere Viking-yndlingen Zlatko Tripic.
Mandag ettermiddag melder lokalavisen at partene skal ha blitt enige om en femårskontrakt, og at det kun er de «siste og viktige» detaljene som gjenstår.
Discovery får også opplyst at kun de personlige betingelsene gjenstår, og at Viking slipper å betale noen overgangssum for 28-åringen som har kontrakt med Göztepe til 30. juni.
Tripic var ønsket av flere norske klubber, men ønsket var alltid å returnere til Viking. Stavangerklubben håper å sluttføre overgangen i løpet av de neste dagene.
Indre Bane diskuterte nylig et mulig Tripic-comeback. Se videoen under.
picture

Mener denne signeringen kan være avgjørende: – Vil løfte hele klubben

28-åringen kom til Viking fra Sheriff Tiraspol i 2018. Han ble raskt utnevnt som kaptein, og i 2019 ble han matchvinner i cupfinalen mot Haugesund.
Tripic har imidlertid aldri lagt skjul på ønsket om et comeback i Stavanger.
– Jeg kan se for meg en retur til Viking en gang i fremtiden. Om det blir nå eller senere, vet jeg ikke. Men jeg er glad i Viking, og ser for meg å spille for klubben igjen – det er ingen hemmelighet. Men per nå er jeg under kontrakt med Göztepe og forholder meg til det, sa Tripic til Discovery i mars.
Sett denne?
picture

Seriestart Spesial: Viking med Kristoffer Løkberg og Morten Jensen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame