• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+
Josef Baccay og Ivan Mesik er klare for Odd.
Saken oppdateres!
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Odd kunne i januar meddele at tidligere Lillestrøm-spiller Josef Baccay ble med laget på treningsleir til Spania. Den kontraktsløse 20-åringen har gjort sakene sine såpass bra at klubben tidligere har uttalt at de jobbet med å få til en løsning. Nå er unggutten signert for to år.
Baccay har 31 ungdomslandskamper for Norge. Han har vært i Lillestrøm siden 2017, men kontrakten løp ut ved nyttår.
– Jeg er veldig fornøyd og lettet over at det endelig er i boks. Så er jeg takknemlig overfor Paco som ga meg muligheten til å vise meg fram. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Baccay på klubbens pressekonferanse.
Dagens andre signering på Skagerak Arena er slovaken Ivan Mesik (20). Midtstopperen var på utlån i Stabæk forrige sesong, og fortsetter dermed i norsk fotball. Han har kontrakt med Nordskjælland ut 2024, og kommer til Odd på lån ett år.

Ingebrigtsen-avgjørelse venter?

Også Mikael Norø Ingebrigtsen har trent med klubben den siste uken. Men ifølge TA kommer det en avgjørelse rundt Ingebrigtsen først etter helgens treningskamp mot Strømsgodset.
Odd presenterte i januar sin nye hovedtrener og sportssjef. Men det har vært stille på overgangsfronten fram til nå. Abel Stensrud har signert fra Skeid, men han kom før den nye hovedtreneren.

Ingen kjøpefest

Pål Arne «Paco» Johansen sa dog nylig til Discovery at det ikke var ventet noen kjøpefest i Skien uansett.
– For øyeblikket har vi 23 på kontrakt. Så det er ikke mange vi trenger inn. Vi har en sammensatt stall med dobbel dekning på mange plasser. Vi ønsker noen få, men ikke mange.
Han var klar på at det var to posisjoner de først og fremst så etter forsterkninger i. Midtstopper og venstre back. Nå er midtstopper Mesik og back Baccay altså på plass.
– Jeg har vært opptatt av å ha kamp om absolutt alle plasser på laget. Nå har vi den venstrebacken vi har snakket om en stund. Nå har vi John og Josef, som har litt forskjellige styrker, sa Odd-treneren under pressekonferansen.
– Vi har også sett etter en midtstopper en stund og Ivan har mange av kvalitetene vi har sett etter. Ivan er ung, ambisiøs og har en veldig god venstrefot. Han har erfaring fra Eliteserien, han har erfaring fra nordisk fotball og blant alle kandidatene vi har sett på finner vi Ivan som den beste.
Sett denne?

Knalltøff start for Rekdal: Slik spilles de første Eliteserie-rundene

Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42