Populære sporter
All sport
Vis alt

Tipper hele Norge vil ha Brann ned: – Det er oss mot resten

Publisert 30/10/2021 klokken 13:43 GMT+2

Brann-spiller Fredrik Pallesen Knudsen deler sine tanker om kampen han mener aldri burde ha blitt spilt, sine mange gule kort og Brann mot resten av Norge.

Branns Fredrik Pallesen Knudsen får rødt kort av dommer Svein Oddvar Moen under eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Brann på Alfheim Stadion.

Foto: NTB

  • Få med deg Vålerenga-Brann søndag klokken 20.00 på discovery+.
– Det var komisk og en kamp som aldri burde vært spilt, sier Brann-spiller Fredik Pallesen Knudsen om kampen mot Viking torsdag kveld - som ble spilt på et farlig vått underlag.
Brann tapte da 0-2, som var deres første tap siden 28. august mot Haugesund. I de seks kampene siden da, har de kapret to seiere og fire uavgjort.
– I vår situasjon så har vi ikke råd til å tape sånne kamper. Det var tungt å se på. Jeg vet hvor hardt vi jobber for å unngå å slippe inn mål, og det har dessverre blitt litt enkle mål imot oss - selv om vi har prestert godt i de siste kampene.
– Det er arbeid som legges ned, og så er det samtidig forventninger fra supportere og klubben. Vi må bare fortsette å krige og jobbe på.
Se det voldsomme regnværet i Bergen (artikkelen fortsetter under):
picture

Voldsomt regnvær i Bergen – sjekk de spilleforholdene

Tror hele Norge vil ha Brann ned

– Da du kom hit i sommer, hadde du forestilt deg at det var sånn her det skulle bli?
Nei. Men da jeg fikk beskjed om at Brann var interessert, så var det klink med tanke på min situasjon i Haugesund. Den muligheten måtte jeg ta, og det angrer jeg ikke på i det hele tatt. Det er en fantastisk gruppe, sier bergenseren.
Knudsen gjorde sin retur til Brann i august i år, og signerte en kontrakt ut året 2022 med Bergen-laget. Som 15-åring fikk han sin debut for Branns A-lag i 2014. Etter det dro han på lån til Åsane i OBOS-ligaen, og ble så solgt videre til Haugesund.
I starten av sesongen lå Brann soleklart på bunn, men etter en bedre høst-sesong har de karret seg foran både Stabæk og Mjøndalen på tabellen.
– Jeg tipper at hele Norge vil at Brann skal rykke ned, utenom bergenserne. Det er oss mot resten, mener midtstopperen.

– Han har en agenda mot meg

På grunn av å ha fått sitt fjerde gule kort mot Odd i sist kamp, måtte Pallesen Knudsen sone karantene mot Viking. Til sammen har 25-åringen nå hele seks gule kort på åtte kamper for Brann.
– Har du noen forklaring på hvorfor du får så mange kort?
– Jeg tror det er tenning og litt tilfeldigheter. Ikke spillestil.
Selv mener han at kortene har vært greie, men at de også kan diskuteres.
– Det er vel Moen som har gitt meg de fleste. Jeg vet ikke om han har en agenda mot meg. Neida, han er en god dommer og vært i gamet lenge, ler Knudsen.
Dommer Svein Oddvar Moen har gitt Knudsen fem kort i den rødkledde drakten, fire gule og ett rødt, i kampene mot Odd, Tromsø (utvist med to gule) og Strømsgodset.
Så du denne? (artikkelen fortsetter under)
picture

Ekstremt krevende spilleforhold etter regnet: – En parodi

Vil ikke tenke på poeng

For å få en trygg plass i Eliteserien til neste sesong, mener Knudsen at han og Brann skal kjempe med nebb og klør.
– Vi må i hvertfall ha flere poeng enn Stabæk. Men vi må tenke på prestasjonene våre, hvis ikke blir man bare tullete oppe i hodet. Det går ikke.
I neste kamp skal Brann møte Vålerenga på Intility Arena.
– Det er ingen umulig oppgave. Vi drar dit med hevet brystkasse, avslutter Knudsen.
picture

Felt av tabber igjen: – Individuelle feil som skiller i dag

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame