BERGEN (Discovery):
I pressemeldingen publisert på klubbens egne hjemmesider informerer Brann om at Mikkel Andersen er tilbake på trening. Samtidig greier de ut om en rekke forhold fra den siste uka:
– Utover den berettigede kritikk som han og de andre spillerne har måttet leve med siste uken, har det versert rykter som vi som arbeidsgiver har hatt behov for å undersøke nærmere. Den ekstraordinære belastningen på ham skyldes omfattende rykteflom, vårt avklaringsbehov og grov hets, blant annet i sosiale medier. Han er også oppsøkt på sin hjemmeadresse, der han bor med sin ektefelle og små barn.
Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
21 TIMER SIDEN
Klubben informerer videre om at de kontinuerlig jobber med advokat for å finne ut av hver eneste detalj fra den mye omtalte natten.
Selv om Brann åpenbart tar avstand fra hva dansken har opplevd den siste uka, er den offisielle uttalelsen fortsatt krystallklar:
– Mikkel var i likhet med en rekke øvrige spillere på nachspielet på Stadion natt til tirsdag, 10. august. Som klubb og arbeidsgiver, har vi vært tydelige på at vi tar vi sterk avstand fra de valg og handlinger som fant sted i forrige uke. Det er intet annet enn et utslag av en kollektiv og særdeles dårlig dømmekraft. I tillegg er det totalt mangel på respekt for våre verdier, retningslinjer, instrukser og alminnelig fornuft, skrives det.
Utover dette virker det som status quo når det kommer til etterforskningen, der Brann altså ikke vil gå ut med noe informasjon før kartleggingen er konkludert.
Det var mye følelser i sving etter seieren på søndag, da Brann i det minste opplevde en sportslig opptur:

Preget Johannesen etter kampslutt: – Det gir håp

Eliteserien
Knutsen går motstrøms om cupen – liker «koronamodellen»
I GÅR KLOKKEN 07:52
Eliteserien
Politietterforskning etter dommerhetsen på Åråsen: – Vi jobber med å få navnene
I GÅR KLOKKEN 14:07