Det bekrefter Strømsgodset på egne hjemmesider.
– Det føles som å komme hjem igjen. Da jeg tok toget over Drammenselva så kjente jeg på litt følelsene. Jeg har alltid hatt lyst til å komme tilbake hit – det har jeg sagt hele tiden. Jeg føler dette er et perfekt valg akkurat nå. Jeg vet det har vært turbulent her, men det trigger meg bare enda mer til å komme tilbake og bli med på veien videre. Jeg skal ut på Marienlyst og gi jernet foran fansen når den tid kommer, sier Valsvik i pressemeldingen.
Eliteserien
RBK henter stopper fra dansk fotball: – Den største klubben i Norge
I GÅR KLOKKEN 15:07
Kontrakten strekker seg ut 2023.

– En bauta

Bare ett døgn etter at det ble kjent at Valsviks kontrakt med Rosenborg var terminert, meldte Drammens Tidende at midtstopperen var på vei til Strømsgodset.
Midtstopperen spilte for drammenserne mellom 2014 og 2016, der han hadde nåværende Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen som sjef.
– Spillemessig får vi inn en bauta. En som er god i duellspill og på dødball begge veier. Vi har sluppet inn for mye mål på dødball de siste sesongene og det har vi en forventning om at Gustav skal gjøre noe med. Han er en lederskikkelse som det er godt å gå i krigen med. Det er veldig motiverende for hele klubben at han velger å komme hit nå. Vi vet at dette er noe han virkelig ønsket, sier «BP».
I pressemeldingen kommer det frem at klubben har jobbet med en overgang for Valsvik i fire måneder.
Saken fortsetter under videoen.

Seriestart Spesial: Strømsgodset med BP, Wibe-Lund og Hove

– Trygg, god og stabil

Discovery-ekspert og tidligere Godset-trener Tor Ole Skullerud mener Valsvik er en helt nødvendig og god signering for Godset.
– Han er en allround god midtstopper på Eliteserie-nivå. Han er uten tvil en fysisk god spiller. Det å få en trygg, god og stabil midtstopper inn i backfireren til Godset, har vært et ønske og et behov en god stund, og jeg mener Gustav Valsvik på alle måter fyller det kravet. Han har erfaringen og egentlig det aller meste til å gå inn og stramme til der, sa Skullerud i en artikkel publisert mandag.
Sist søndag tapte Strømsgodset 1-6 for OBOS-klubben Fredrikstad. Forhåpentlig for drammenserne kan Valsvik stramme opp de bakre rekkene.
Sett denne?

Zlatko-håp, Godset-ledere og Branns stopperkrise

Eliteserien
Ønsket mer lønn – nå er nøkkelspilleren ferdig i klubben
24/11/2022 KLOKKEN 16:50
Eliteserien
Ble hentet på korttidskontrakt i sommer – nå er han klar for tre nye år
24/11/2022 KLOKKEN 10:35