– Jeg hadde en god opplevelse i Tyskland og det var lærerikt så lenge jeg var der. Men så var jeg litt uheldig med tanke på korona og at sesongen ble avsluttet. Det ble litt vanskelig, og det ble for eksempel ikke mulig å trene med A-laget, sier Larsen til Discovery.
Han var en del av klubbens U23-lag, men kunne etter planen også få sjansen med A-laget i 2. Bundesliga-klubben. Det gikk ikke som han håpet.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
3 TIMER SIDEN
– Da valgte jeg heller å terminere kontrakten i stedet for å ta sjansen på å være der ett år til, sier Larsen, som nå er hjemme i Skien.
– Akkurat nå holder jeg meg i gang på egenhånd. Jeg trener 1-2 ganger om dagen og har også trent litt med Urædd i Porsgrunn. Jeg føler jeg er i god form, sier den offensive spilleren.

I dialog

20-åringen fra Falkum i Skien er nå på klubbjakt i Norge, og det skal ha vært noe interesse fra Eliteserien og OBOS-ligaen.
– Jeg har vært i dialog med en del klubber, men jeg vil ikke si noe om hvilke akkurat nå, sier Larsen.
Han var tidlig et stort talent og har U-landskamper for Norge fra G15 til G19. Som sin far og sin bestefar fikk også Marius Odd-debuten på A-lagsnivå. Men det endte på åtte kamper før kontrakten løp ut på Skagerak Arena.
Nå ønsker han seg en ny klubb i Norge og tror det kan være på plass i løpet av kort tid.
– Det blir nok noe fra august, sier Larsen, som da kan registreres for spill igjen i Norge.
Sett denne?

Dette sier Dorsin om Hareide-erstatter

Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42
Eliteserien
Sønnen satt fast i Russland da krigen brøt ut: – Kjente godt på det
19/09/2022 KLOKKEN 09:41