Den 27 år gamle forsvarsspilleren har signert en avtale ut 2022 med sunnmøringene med opsjon på ytterligere ett år. Det bekrefter Aalesund på klubbens hjemmesider.
– Petar er en erfaren spiller som har mange sesonger bak seg på høyt nivå i gode ligaer i Europa. Vi har særdeles gode referanser på ham fra spillere han har spilt sammen med, og ledere i klubbene han har spilt for. En robust forsvarsspiller og en veldig profesjonell og fin type, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland i pressemeldingen.
Eliteserien
Hedenstad Christiansen: – En barndomsdrøm
10 TIMER SIDEN
Golubovic har stått uten klubb etter at kontrakten hans med belgiske KV Kortrijk gikk ut i juli. 27-åringen fikk 56 kamper i den belgiske toppdivisjonen.
– Vi får inn en forsvarsspiller som kan bekle alle posisjoner i bakre firer. Vi har sett han i flere kamper og har fått veldig gode referanser på han både som spiller og type, sier Lars Arne Nilsen om nysgineringen.
Golubovic gikk gradene i hjemlig liga med opphold i både Røde Stjerne og OFK Beograd. Tilbake i 2014 ble serberen hentet til AS Roma for en overgangssum på én million euro, ifølge Transfermarkt. Forsvarsspillerens opphold i den italienske hovedstaden bestod av en rekke lån til andre italienske klubber. Gulobovic har også spilt ungdomslandskamper for Serbia.

Se høydepunktene: 36-åringen med et perleskudd: – Tørkeperioden er over

Eliteserien
Stopperheltene: – En utrolig følelse
11 TIMER SIDEN
Eliteserien
«Fugla» flyr videre: – Det råeste jeg har opplevd
11 TIMER SIDEN