Tidligere Molde-spiller ble helten for USA: – Det er så mange følelser

Oppdatert 07/06/2021 klokken 08:13 GMT+2

Ethan Horvath ble den store helten da han reddet et straffespark på overtid av andre ekstraomgang og sikret seier over Mexico i nasjonsligaen i Nord-Amerika.

Ethan Horvath

Nesten fire minutter på overtid fikk Mexico straffespark. På stillingen 3-2 til USA stoppet den tidligere Molde-keeperen Horvath avslutningen til Andrés Guardado med en flott redning langs gressteppet like ved sin høyre stolpe.
Horvath, som nå spiller i Club Brugge, var i Molde fra 2013 til 2016 før han gikk til den belgiske klubben. Horvath ble byttet inn i det 69. minutt etter at Zack Steffen måtte gi seg med en skade.
– Jeg er målløs, for å være helt ærlig. Når man er på benken som keeper forventer man ikke å komme inn. Det er så mange følelser. Det er et spesielt øyeblikk for meg å gjøre det i min hjemby Denver, sa Horvath.
Jesus Corona åpnet den dramatiske finalen med scoring før to minutter var spilt. Giovanni Reyna, Erling Braut Haalands lagkamerat i Borussia Dortmund, utlignet etter 27 minutter.
Mexico tok på nytt ledelsen ved Diego Lainez etter 79 minutter, men Weston McKennie utlignet tre minutter senere. Dermed var det klart for ekstraomganger. Chelsea-stjerne Christian Pulisic scoret på straffespark etter 114 minutter før Horvath hindret straffesparkkonkurranse med sin gode redning på overtid.