Populære sporter
All sport
Vis alt

Henter tidligere Leeds-ungutt: – En veldig talentfull spiller

Oppdatert 10/09/2021 klokken 19:15 GMT+2

Den tidligere England-proffen Niklas Edris Haugland (19) har signert for romsdalingene.

Niklas Haugland

Foto: Getty Images

  • Se Molde - Mjøndalen søndag klokken 18:00 på discovery+!
Det kom frem gjennom NFFs oversikt over spilleroverganger. Molde bekreftet overgangen fredag ettermiddag.
– Niklas er en veldig talentfull spiller. Det er en unggutt med stort potensiale, og som vi gleder oss til å bli bedre kjent med. Det at han har vært i Leeds, er ekstra kult, så nå gleder vi oss til utvikle ham videre, sier Molde-direktør Ole Erik Stavrum til klubbens hjemmesider.
Hauglands kontrakt med Leeds gikk ut 1. juli. Da benyttet unggutten muligheten til å besøke flere klubber – deriblant Schalke 04 i Tyskland og Championship-klubben Stoke.
Nå har klubbvalget falt på Molde, som han har trent med de siste to ukene. Den tidligere Brann- og Fana-spilleren fikk tre treningskamper og tre seriekamper for Leeds sitt U23-lag, samt over 30 kamper for U18-laget.
– Jeg hadde to år som U18-spiller, der jeg det siste året ble tilbudt proffkontrakt med klubben. Jeg takket selvfølgelig ja til den, men kort tid etter at jeg signerte så skadet jeg kneet mitt, noe som ødela nesten halve sesongen for min del. Så kom korona opp i det hele, forklarte Haugland på telefon til Discovery onsdag.
Overgangsvinduet er stengt, men ettersom Niklas Haugland står uten klubb, kunne Molde signere han frem til 22. september. Tidligere i vinduet hentet Molde Sivert Mannsverk (Sogndal), Rafik Zekhnini (Fiorentina) og Martin Linnes (Galatasaray), i tillegg til å hente tilbake Tobias Hestad (Raufoss) og Alex Craninx (Lillestrøm).

LES OGSÅ: Norske Niklas (17) ble satt ut da han entret Old Trafford: – Sykt
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame