Vålerenga - Stabæk 3-1 (1-0)
Stabæk har klart seg brukbart den siste tiden på tross av at et virus har herjet klubben samtidig som skadene har hopet seg opp. Vålerenga på sin side har vært klare på at de ikke har vært gode nok i egen storstue. Og det ville de gjøre noe med allerede mot Stabæk.
Se i intervjuet over hva Bjarmann sier om overgangsvinduets innspurt.
Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
21 TIMER SIDEN
Vålerenga kunne ikke fått en bedre start på oppgjøret enn da Henrik Bjørdal slo inn fra høyre etter et snaut kvarter. Inne foran mål ventet Amor Layouni som bredsidet hovedstadslaget i ledelsen. Utover i omgangen styrte Vålerenga det meste uten å skape de største sjansene, og det forsøkte Stabæk å utnytte like før pause.
Fem minutter før pause kom Stabæk til en brukbar sjanse. Sturla Ottesen slo inn fra høyre. Ballen gikk forbi de fleste, men på bakerste stod Kornelius Normann Hansen. Kantspilleren fikk avsluttet, men skuddet gikk i nettveggen.
Som om ikke Stabæk var skadeforfulgt nok fra før måtte Kornelius Normann Hansen gi seg i pausen til fordel for Tortol Lumanza.
I pausen stilte sportslig leder i Stabæk Torgeir Bjarmann opp til intervju med Discovery. Der var han klar på at de ønsker å få inn flere spillere før vinduet stenger.
– Helst skulle vi hatt inn en i hvert ledd, men det kommer sannsynligvis hvertfall en eller to. Det har litt med skadesituasjonen å gjøre. Vi hentet en god venstreback, og så brøt han kragebenet i kamp to, sa Bjarmann til Discovery.

Innbytteren herjet

Vålerenga kom til en stor sjanse like etter at lagene var tilbake på banen. Osame Sahraoui fikk ballen etter en flott kontring, men stolpen hindret en dobling av ledelsen, men noen minutter senere kunne ikke stolpen hjelpe gjestene fra Bærum.
LES OGSÅ: Tidligere Brann-spiller klar for Glimt
Innbytter Tortol Lumanza spilte bort ballen. Tobias Christensen, som kom inn samtidig som Lumanza, plukket opp, spilte vegg med Henrik Bjørdal og fikk ballen tilbake godt inne i feltet. Iskald foran mål plasserte midtbanespilleren enkelt inn Vålerengas andre.
Men kristiansanderen var ikke ferdig der. Bjørdal var igjen sentral. Slo inn langs bakken til Kjartansson som prøver å spille videre. Ballen gikk via Lumanza før den landet hos Christensen. Innbytteren sendte Amankwah i pølseboden før han plasserte ballen i det lengste hjørnet med feil fot.
Se Moe rase mot eget lag

MFK-treneren slaktet eget lag: – Helt forferdelig! Vi blir nedsablet

Utenom en bra heading fra Pål Alexander Kirkevold som Kjetil Haug reddet mesterlig, hadde ikke Stabæk mye å komme med. I stedet viste innbytter Seedy Jatta prov på gode ferdigheter da han stadig utfordret Sturla Ottesen rundt Stabæks 16-meter, men uten angriperen klarte å tegne seg i målprotokollen.
På overtid kom Stabæk på en sjelden visitt i Vålerengas 16-meter. Herman Geelmuyden slo inn et flott innlegg. Inne foran mål hadde innbytter Mathis Bolly løpt seg fri, og leiesoldaten stanget inn reduseringen for bæringene.
Eliteserien
Knutsen går motstrøms om cupen – liker «koronamodellen»
I GÅR KLOKKEN 07:52
Eliteserien
Politietterforskning etter dommerhetsen på Åråsen: – Vi jobber med å få navnene
I GÅR KLOKKEN 14:07