• Se den dramatiske avslutningen på sesongen søndag på discovery+
Tidligere i uken var Hammarbys serbiske trener Milos Milojevic i møter med Rosenborg-ledelsen i Trondheim. Nå hevder svenske Aftonbladet at «Bajen»-treneren har takket nei til et tilbud fra trønderne.
Aftonbladet skal ha flere kilder tett på prosessen. De skriver at Avtalen mellom Rosenborg og Milojevic var på plass, og at klubbene var nære å komme til en enighet om å kjøpe ut Milojevic, men så skal hovedtreneren ha valgt å takke nei til tilbudet.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Onsdag morgen, etter at Milojevic hadde vært i møte med Rosenborg, ble han sitert i Aftonbladet på at nå var det opp til klubbene å bli enige, men nå virker det som at serberen selv har bestemt seg for å ikke bli trener på Lerkendal.
LES OGSÅ: Blir klubbens yngste med proffkontrakt noensinne
Torsdag kveld var det styremøte i styreleder Ivar Kotengs lokaler i Trondheim. Det var ingen i styret som ønsket å kommentere styremøtets innhold i etterkant.
Det var Nidaros som først omtalte saken i Norge.
Hverken styreleder Ivar Koteng eller sportslig leder Mikael Dorsin har svart Discoverys henvendelser.
LES OGSÅ: Norsk U20-landslagsspiller skrev ny kontrakt med engelsk klubb

Kryptisk Knutsen

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Rosenborg har ønsket seg Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen som den neste Rosenborg-treneren, men bergenseren har selv ikke ønsket å snakke om sitt kandidatur.
Denne uken ble det spekulert i at Knutsen har takket nei til Rosenborg, men det vil ikke Knutsen selv bekrefte.
– Jeg tror det er en veldig fin måte å gjøre det på at de skal få besvare sin prosess, og så har jeg min lille prosess og hvordan jeg vil gjøre det. Jeg tenker jeg lar det bli med det, sier Knutsen til TV2
Etter uavgjort-resultatet i Ukraina, som sørget for at Bodø/Glimt ble nummer to i sin gruppe i Conference League var Knutsen kryptisk når det kom til sin egen fremtid.
– Jeg har vært fem år i Glimt. Jeg har jobbet med de samme spillerne over lang tid. Trenger de noe nytt? Har jeg mer å gi? Alt det er med i prosessen, sa Knutsen til Viaplay etter uavgjort-kampen i Ukraina.
Han sa også at en beslutning om hans fremtid ikke er langt unna.
– Jeg trenger ikke veldig mye mer tid før jeg kan fortelle hva som skjer, sa Knutsen videre.
Saken oppdateres
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42