Populære sporter
All sport
Vis alt

Svensk avis: Milojevic har takket nei til RBK

Andreas Hopen

Oppdatert 10/12/2021 klokken 10:28 GMT+1

Ifølge svenske Aftonbladet har Hammarbys trener Milos Milojevic takket nei til et tilbud fra Rosenborg.

Milos Milojevic.

Foto: Getty Images

  • Se den dramatiske avslutningen på sesongen søndag på discovery+
Tidligere i uken var Hammarbys serbiske trener Milos Milojevic i møter med Rosenborg-ledelsen i Trondheim. Nå hevder svenske Aftonbladet at «Bajen»-treneren har takket nei til et tilbud fra trønderne.
Aftonbladet skal ha flere kilder tett på prosessen. De skriver at Avtalen mellom Rosenborg og Milojevic var på plass, og at klubbene var nære å komme til en enighet om å kjøpe ut Milojevic, men så skal hovedtreneren ha valgt å takke nei til tilbudet.
Onsdag morgen, etter at Milojevic hadde vært i møte med Rosenborg, ble han sitert i Aftonbladet på at nå var det opp til klubbene å bli enige, men nå virker det som at serberen selv har bestemt seg for å ikke bli trener på Lerkendal.
Torsdag kveld var det styremøte i styreleder Ivar Kotengs lokaler i Trondheim. Det var ingen i styret som ønsket å kommentere styremøtets innhold i etterkant.
Det var Nidaros som først omtalte saken i Norge.
Hverken styreleder Ivar Koteng eller sportslig leder Mikael Dorsin har svart Discoverys henvendelser.

Kryptisk Knutsen

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Rosenborg har ønsket seg Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen som den neste Rosenborg-treneren, men bergenseren har selv ikke ønsket å snakke om sitt kandidatur.
Denne uken ble det spekulert i at Knutsen har takket nei til Rosenborg, men det vil ikke Knutsen selv bekrefte.
– Jeg tror det er en veldig fin måte å gjøre det på at de skal få besvare sin prosess, og så har jeg min lille prosess og hvordan jeg vil gjøre det. Jeg tenker jeg lar det bli med det, sier Knutsen til TV2
Etter uavgjort-resultatet i Ukraina, som sørget for at Bodø/Glimt ble nummer to i sin gruppe i Conference League var Knutsen kryptisk når det kom til sin egen fremtid.
– Jeg har vært fem år i Glimt. Jeg har jobbet med de samme spillerne over lang tid. Trenger de noe nytt? Har jeg mer å gi? Alt det er med i prosessen, sa Knutsen til Viaplay etter uavgjort-kampen i Ukraina.
Han sa også at en beslutning om hans fremtid ikke er langt unna.
– Jeg trenger ikke veldig mye mer tid før jeg kan fortelle hva som skjer, sa Knutsen videre.
Saken oppdateres
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame