Der kom det fram at klubben vil jobbe videre med saken de neste dagene og ukene.
Brann-styreleder Birger Grevstad uttalte at styret har jobbet godt sammen med ledelsen i klubben, og at de har tillit til daglig leder Vibeke Johannesen.
Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
20 TIMER SIDEN
– Vi vet at mange av dere, eller alle, lurer på tillitsforholdet mellom meg og Vibeke. Vi står sammen i denne situasjonen og jobber godt sammen. Vi er sammensveiset og opptatt av å gjenreise tilliten til hele Bergen, var beskjeden fra Grevstad.

Svarte ikke pressen

Tirsdag morgen møttes styret til møter på stadion. Det var et ordinært styremøte, med flere saker på agendaen. 17.30 kom styreleder Birger Grevstad og daglig leder Vibeke Johannesen ut for å informere pressen, uten at de tok imot spørsmål fra det tilreisende pressekorpset.
– Vi ber om forståelse for at klubben er i en krevende situasjon. Det er vanskelig å svare på alle spørsmål. Vi trenger tid framover til å bearbeide alt som har skjedd på en grundig måte. Som sagt er styremøtet avsluttet, men vi har kontakt med styremedlemmene kontinuerlig og vil jobbe tett sammen.
– Vi har sagt at vi kommer med denne kommentaren nå, så kommer vi med ny info fortløpende, fortsatte Grevstad, før han og Johannesen forsvant inn døra på Brann Stadion igjen.
Klubben kom altså ikke med mer informasjon om eventuelle konsekvenser for de involverte spillerne i nachspiel-skandalen.
Sett denne?

Hornelands lovnad: – Vår jobb å være brutale nok til å få ryddet opp

Eliteserien
Knutsen går motstrøms om cupen – liker «koronamodellen»
I GÅR KLOKKEN 07:52
Eliteserien
Politietterforskning etter dommerhetsen på Åråsen: – Vi jobber med å få navnene
I GÅR KLOKKEN 14:07