Se stortalentets eneste VIF-scoring i videovinduet over!
Vålerenga bekrefter på egen hjemmeside at 18 år gamle Thiago Holm har vært under kniven og må ta det rolig i en periode fremover.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
14 TIMER SIDEN
– Odin har har gjennomgått en operasjon på menisken og må ta det rolig noen uker fremover, sier Vålerengas lege Erik Rosenlund.
Klubben kommer ikke med noe estimat på når unggutten vil være tilbake for fullt annet enn at det blir «noen uker på sidelinjen».
– Det er alltid kjipt med skader, men jeg er klar for å trene meg opp igjen og gleder meg til å komme tilbake på banen, sier Thiago Holm til klubbens hjemmeside.
Vålerenga er i øyeblikket på treningsleir i Telemark. Der trener de i Telemarkshallen i forkant av fredagens treningskamp mot Strømsgodset 13.00 på Intility Arena.
Kampen vil være stengt for publikum. Nysigneringen Henrik Udahl har allerede herjet på trening og vil være med i troppen.

Årets gjennombrudd?

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson spådde nylig at Thiago Holm kunne få et stort gjennombrudd i år.
– Ikke se bortifra at det er gjennombruddet i årets Eliteserie. Han har kvaliteter, sier Jonsson i Eurosports Eliteserie-podcast Indre bane.
På spørsmål om det nå er på tide å forvente såpass av Holm, svarer Jonsson:
– Ja, vi må spenne buen litt nå. Han er jo 03-modell, og har blitt 18 år. Hvorfor ikke?
En smakebit på 2021-sesongen kan ha kommet i siste serierunde i fjor, hvor 18-åringen scoret i seieren mot Start. Totalt fikk unggutten 15 opptredener i Eliteserien for VIF, hvor av 14 var som innbytter. Den eneste kampen har startet var mot Molde i 11. serierunde.
Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
13/08/2022 KLOKKEN 08:11
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 KLOKKEN 07:33