Populære sporter
All sport
Vis alt

VIFs stortalent operert etter meniskskade

Eirik Fure

Publisert 18/02/2021 klokken 09:54 GMT+1

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson lanserte Odin Thiago Holm som årets gjennombrudd i Eliteserien 2021, men stortalentet får ingen god oppladning til sesongen.

Se høydepunktene: Start rykket ned etter stortap mot VIF

Se stortalentets eneste VIF-scoring i videovinduet over!
Vålerenga bekrefter på egen hjemmeside at 18 år gamle Thiago Holm har vært under kniven og må ta det rolig i en periode fremover.
– Odin har har gjennomgått en operasjon på menisken og må ta det rolig noen uker fremover, sier Vålerengas lege Erik Rosenlund.
Klubben kommer ikke med noe estimat på når unggutten vil være tilbake for fullt annet enn at det blir «noen uker på sidelinjen».
– Det er alltid kjipt med skader, men jeg er klar for å trene meg opp igjen og gleder meg til å komme tilbake på banen, sier Thiago Holm til klubbens hjemmeside.
Vålerenga er i øyeblikket på treningsleir i Telemark. Der trener de i Telemarkshallen i forkant av fredagens treningskamp mot Strømsgodset 13.00 på Intility Arena.
Kampen vil være stengt for publikum. Nysigneringen Henrik Udahl har allerede herjet på trening og vil være med i troppen.

Årets gjennombrudd?

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson spådde nylig at Thiago Holm kunne få et stort gjennombrudd i år.
– Ikke se bortifra at det er gjennombruddet i årets Eliteserie. Han har kvaliteter, sier Jonsson i Eurosports Eliteserie-podcast Indre bane.
På spørsmål om det nå er på tide å forvente såpass av Holm, svarer Jonsson:
– Ja, vi må spenne buen litt nå. Han er jo 03-modell, og har blitt 18 år. Hvorfor ikke?
En smakebit på 2021-sesongen kan ha kommet i siste serierunde i fjor, hvor 18-åringen scoret i seieren mot Start. Totalt fikk unggutten 15 opptredener i Eliteserien for VIF, hvor av 14 var som innbytter. Den eneste kampen har startet var mot Molde i 11. serierunde.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame