Populære sporter
All sport
Vis alt

Stor interesse rundt Sandefjord-spiller – norsk toppklubb på lista

Tiril Haga

Publisert 06/07/2021 klokken 21:03 GMT+2

Det er fullt mulig at Brice Wembangomo forlater Sandefjord allerede i sommer.

Brice Wembangomo

Foto: NTB

Det melder Nettavisen tirsdag ettermiddag.
– Vi kan bekrefte at det er aktivitet rundt Brice, men jeg ønsker ikke å kommentere klubber på dette tidspunktet, sier Wembangomos agent til Nettavisen.
Interessen for spilleren fra Sarpsborg skal komme fra toppklubber fra Norge, Sverige og Belgia.
– Jeg har blitt fortalt at det er de ligaene det er snakk om ja, men det overlater jeg til min egen agent. Jeg vil egentlig vise så lite som mulig før det er konkret, sier forsvareren til Nettavisen.
Etter to år i Jerv FK, dro 24-åringen til Sandefjord i 2019. Der har han blitt en fast spiller i 11-eren til trener Hans Erik Ødegaard og Co.

Utgående kontrakt

– Endelig er jeg skadefri, og jeg tror spillegleden er med på å gjøre prestasjonene mine bedre. I fjor opererte jeg og hadde fire ulike strekkskader, og kom aldri helt i form. Jeg føler jeg har gått litt under radaren til klubber, men er jobber bare videre for å vise at jeg er god nok, fortsetter Wembangomos.
Høyrebacken er og på utgående kontrakt. Men selv om det skal være interesse rundt han, forteller han til Nettavisen at han har full fokus på Sandefjord.
– Jeg har vært i dialog med Sandefjord, men igjen så har agenten min tatt seg av det. Samtidig har jeg vært klar på at jeg blir 25 år, og vil ut og oppleve en litt annen fotballkultur som kan passe meg bedre. Hvis jeg skulle blitt i Norge, så er det få lag som hadde passet meg bedre enn Sandefjord, med tanke på spillestil.
Daglig leder i klubben Espen Bugge Pettersen forteller til Nettavisen at de ikke har mottatt konkrete bud, men at alle spillere er til salg dersom riktig sum og klubb faller på plass.
Så du denne?
picture

Jokke oppsummerer: Friday-hyllest, RBK-slakt og skadelisten til Glimt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame