Populære sporter
All sport
Vis alt

Stopperbautaen friskmeldt: – Spørs om de egentlig trenger meg da?

Helene Fineide

Publisert 11/06/2021 klokken 08:22 GMT+2

Ivan Näsberg har slitt med en skade etter en smell han pådro seg borte mot Mjøndalen for snart tre uker siden. Nå melder VIF-stopperen seg klar til dyst mot tabellnabo Viking på søndag.

Vålerengas Ivan Näsberg og Branns Kristoffer Barmen

Foto: NTB

INTILITY ARENA (Discovery):
– Det ser bedre og bedre ut for hver dag. Så jeg satser og håper på å rekke kampen til helga, sier Näsberg om egen form til Discovery.
Forsvarsspilleren haltet av banen i 1-1-kampen borte mot Mjøndalen 24. mai, og har siden det vært ute med en leggskade. Denne uka trente 24-åringen med laget igjen, og selv håper han å kunne bidra når tabellnabo Viking venter på motsatt banehalvdel i Stavanger – så fremt stopperplassen fortsatt er hans.
– Jeg gjør alt for å rekke den kampen der. Men så spørs det jo om de egentlig trenger meg? Nå har de to av to uten meg, og de klarer seg godt uansett, sier Näsberg med et glimt i øyet og sikter til erstatter Brage Skaret som har vært solid i Näsbergs fravær.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Ivan Näsberg her:
picture

Näsberg om erstatteren: – En stopper man kan stole på

Roser erstatteren

19-åringen fikk sin debut fra start for de kongeblå i seieren mot Molde og utgjorde også stopperduoen sammen med kaptein Jonatan Tollås Nation i seieren over Sandefjord like før landslagspausen.
– Det har sett veldig bra ut det han har levert. Han har tatt store steg i vinter og viser at han er en stopper man kan stole på, sier Näsberg om erstatteren.
– Det er betryggende for meg, alle sammen og ikke minst godt for han å få vist seg frem.
– Er det slik at du frykter for plassen din i elleveren nå?
– Nei nei, jeg er såpass trygg på meg selv. Men at det blir litt konkurranse, er bare sunt og bra for alle, ler Näsberg.

– Vår «special plan»

Etter å ha fått innvilget en ørliten sommerferie under landslagspausen, synes Näsberg det er et pigg og friskt Oslo-lag som ble samlet igjen tidligere denne uken - noe som lover godt for Vålerenga før den kommende bortekampen mot Viking søndag.
– Vi har fått trent bra siden mandag og så har vi fått jobba med en del ting som vi trenger å bli litt bedre på, og det skal vi forhåpentligvis få ut mot Viking nå, sier Näsberg.
Derimot holder VIF-stopperen kortene tett til brystet rundt nøyaktig hva som er blitt terpet på inn mot søndagens oppgjør.
– Det er hemmelig. Det er vår special plan, smiler han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame