• Se HamKam - Odd lørdag klokken 16 på discovery+ og Eurosport Norge
Den kanadiske HamKam-stopperen Julian Dunn ble båret av banen etter et drøyt kvarter under kampen mot Viking. Bildene viste at 21-åringen ble fraktet inn i ambulansen og kjørt til sykehuset.
– Han har røket en sene i kneskålen, så han må operere, forteller Espen Olsen til Discovery dagen derpå.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Det er enda ikke bestemt når Julian Dunn skal opereres, men Olsen sier at det blir i løpet av de kommende dagene.
Etter å ha landet forkjært etter en heading, skjønte medspillere og det medisinske apparatet umiddelbart at det var noe alvorlig galt med kneet til Julian Dunn.
Heller ikke torsdag er det lystige nyheter for midtstopperen.
– Han er ute resten av sesongen. Det er han helt sikkert, bekrefter Olsen.

Kirkevold nærmer seg

HamKam måtte klare seg uten Oliver Sørensen mot Viking, som nå har dratt tilbake til Danmark etter at låneavtalen med Hamar-klubben utløp. I tillegg var de uten Pål Alexander Kirkevold og en langtidsskadet Morten Bjørlo.
Kirkevold har ikke har vært i HamKam-troppen i de siste tre kampene, men det er ikke lenge før den høyreiste spissen er aktuell igjen.
– Han har trent godt halvannen uke nå. Vi har prøvd å skjerme han mest mulig slik at det ikke blir noe alvorlig ut av det. Det kan godt være at han er klar mot Odd, sier sportssjefen.
Videre forteller Espen Olsen at Morten Bjørlo fortsatt er et godt stykke unna å være klar.
Artikkelen fortsetter under videoen.

Tiltrekker seg interesse: – Klubbens ambisjon er å selge meg

Latt seg imponere

Til tross for tunge skadeforfall den siste perioden, har HamKam likevel en rekke med fem kamper uten tap. Det har riktignok endt uavgjort i samtlige, men kameratene fra Hamar har imponert mot antatt topplag den siste tiden.
– Det var mange som poengterte at vi skulle spille mot Vålerenga, Rosenborg og Viking på tre matcher, og så har vi tatt poeng i alle tre. Det er sterkt, og det viser at bredden i troppen vår ikke er så tynn som alle skulle ha det til, meddeler Olsen.
– Kobe (Hernandez-Foster) har kommet inn og gjort to veldig gode kamper, og Yuri (Yakovenko) har bidratt godt. Amin Nouri har virkelig blomstret, så vi har en god bredde, fortsetter sportssjefen.
I tillegg til spillerne som HamKam-sportssjefen trekker fram, leverte Eduards Daskevics et god forestilling etter å ha blitt byttet inn etter en time mot Viking. I tillegg har blant annet unggutten Benjamin Faraas (16) fått vise seg fram i cupen.
– Jeg er veldig imponert over dem. Vi var spente foran gårsdagen og mot Rosenborg, vi skal ikke legge skjul på det. Vi stilte litt reservepreget, men de har levert over all forventning. Det er selvfølgelig veldig gledelig for oss, sier Olsen om spillerne som har kommet inn i laget.
Sett denne?

Hudfletter Fagermo etter dette intervjuet: – Et lite stikk i magen til alle som er glade i Vålerenga

Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42