Spåmannen Berisha meldte to mål, da Glimt ble snytt for straffe

Oppdatert 03/07/2021 klokken 17:54 GMT+2

Berisha reddet Viking på Aspmyra

Bodø/Glimt-Viking 2-2 (1-1)
Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen var ikke fornøyd med å bare få ett poeng mot Viking.
– Jeg er selvsagt ikke fornøyd med det ene poenget, men vi får en gigantisk utfodring da vi møter Viking som mønstrer seks mann bak, sier Kjetil Knutsen til Discovery etter kamp.
Ulrik Saltnes sendte Glimt i ledelsen i den andre omgangen, men ble avblåst for offside. Det forstår Knutsen lite av.
– Der og da forstod jeg ikke så mye, og det der er jo ikke offside, sier Knutsen da han ble presentert bildene rett etter kampslutt.
Ulrik Saltnes selv var frustrert etter kampslutt.
– Vi får ikke noe hjelp fra dommeren, det har vi ikke fått i det hele tatt. Det er bare slik det er, og vi må ha fokus på oss selv, sier Saltnes.
Se annulleringen her

Knutsen om annulleringen: – Det er ikke offside

Veton Berisha er enig med Glimt-leiren.
– Skjønner veldig godt at han er frustrert, men det er mye slike situasjoner gjennom kampen, sier tomålsscoreren etter kampslutt.
Kampen i Bodø var et eneste stort snork de første 40 minuttene. Viking lå godt og defensivt, selv om de faktisk kom seg til et par greie muligheter. Men lite av det som ble skapt fikk noen til å heve øyenbrynene på Aspmyra.
Det var dog helt til det smalt fra Bodø/Glimt. Offside-flagget var oppe da Saltnes plutselig var gjennom og ble felt av Arild Østbø. Men hoveddommer så at ballen kom fra en Viking-spiller. Straffesparket fra Patrick Berg var hardt, men langt fra velplassert. Østbø fikk begge hendene på det.
– Men det var hardt nok, som Berg påpekte til Discovery i pausen.

Sjekk den Berisha-scoringen: – Det der er fantastisk!

Det var lett å se for seg Glimt cruise videre i kjent stil etter å ha tatt ledelsen på hjemmebane. Men Viking hadde en innøvd variant som tok de regjerende seriemesterne på senga. Joe Bell tok et frispark umiddelbart etter Viking hadde fått det. Berisha hadde startet bak et sovende Glimt-forsvar, og alene med Smits satte han inn utligningen.
Over i andreomgangen var det Glimt som var det førende laget. Men Berisha hadde lovet i pauseintervjuet at mer skulle skje.
– Jeg scorer ett til ja, meldte han.
Til og med før kampen fungerte han som spåmann.
– Hvis jeg først scorer, så scorer jeg nok to.
Og nettopp det gjorde han også - det på lekkert vis. Innlegget fra Kabran så ut til å gå over dødlinja, men Berisha kastet seg fram og headet ballen i mål fra svært spiss vinkel.
Det eneste kjipe var at spissen måtte av banen kun minutter senere. Senere viste TV-bildene at han hadde fått ispose både på høyre og venstre ankel.
Kampen bølget i mye større grad etter dette og ingen av lagene fant veien gjennom. Det endte med 2-2 på Aspmyra. Et skuffende resultat for Glimt, mens Viking trolig ville tatt 2-2 før kampstart.