– Hjertet mitt tilhørte Odd, så det var hit jeg måtte. Jeg er fornøyd, sa Kitolano om å være på plass permanent i Odd.
Venstrebacken har signert en avtale på to og et halv år med klubben han var lånt ut til fram til nyttår. Nå blir han Odd-spiller på permanent basis.
– Lokalavisen skrev allerede i går at John hadde takket nei til Odd. Det er bare fake news, sa Odd-trener Jan Frode Nornes på kveldens pressekonferanse.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
13 TIMER SIDEN
Flere trodde, og meldte, at 21-åringen kom til å bli enig med den Ungarske klubben Mol Fehérvár. Nå er det klart at den avtalen aldri ble noe av.
– John er en spiller som har skyhøyt potensiale. Vi er så takknemlige for at John valgte å bli i Odd. Det viktigste i hans karriere nå er å ha trygghet og spilletid, sa Nornes.
Forsvarsspilleren var på lån hos Molde fra Wolverhampton i første halvdel av 2020. Deretter gikk han til Odd, som en del av avtalen da Birk Risa ble solgt motsatt vei.
– Du har vært prioritet nummer en på overgangsmarkedet for oss. Da jeg snakket med deg for et par timer siden på kontoret, da ble jeg så glad at jeg felte en tåre. Så fornøyd er vi med at du blir værende, sa Odd-treneren.
Fra før har Odd hentet Magnus Lekven og Solomon Owusu.
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
I GÅR KLOKKEN 12:03