– Hjertet mitt tilhørte Odd, så det var hit jeg måtte. Jeg er fornøyd, sa Kitolano om å være på plass permanent i Odd.
Venstrebacken har signert en avtale på to og et halv år med klubben han var lånt ut til fram til nyttår. Nå blir han Odd-spiller på permanent basis.
– Lokalavisen skrev allerede i går at John hadde takket nei til Odd. Det er bare fake news, sa Odd-trener Jan Frode Nornes på kveldens pressekonferanse.
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
ETT MINUTT SIDEN
Flere trodde, og meldte, at 21-åringen kom til å bli enig med den Ungarske klubben Mol Fehérvár. Nå er det klart at den avtalen aldri ble noe av.
– John er en spiller som har skyhøyt potensiale. Vi er så takknemlige for at John valgte å bli i Odd. Det viktigste i hans karriere nå er å ha trygghet og spilletid, sa Nornes.
Forsvarsspilleren var på lån hos Molde fra Wolverhampton i første halvdel av 2020. Deretter gikk han til Odd, som en del av avtalen da Birk Risa ble solgt motsatt vei.
– Du har vært prioritet nummer en på overgangsmarkedet for oss. Da jeg snakket med deg for et par timer siden på kontoret, da ble jeg så glad at jeg felte en tåre. Så fornøyd er vi med at du blir værende, sa Odd-treneren.
Fra før har Odd hentet Magnus Lekven og Solomon Owusu.
Eliteserien
Holdt nullen borte for første gang på ti måneder
3 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
– Der hadde vi flaks. Det er det jeg kaller en idiot-takling
32 MINUTTER SIDEN