Etter å ha havnet 19 poeng bak Bodø/Glimt i 2020-sesongen, er det kun én ting som gjelder i Molde-leiren i 2021: Å gjeninnta tronen i norsk fotball.
For selv om avstanden opp til fjorårets seriemester var enorm, bekymrer ikke det Molde-trener Erling Moe nevneverdig.
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
12 TIMER SIDEN
– Vi har jo bestandig et mål om å vinne. Så er det jo sånn at det bestandig vil bli diskutert dette med avstand... i 2019 vant vel vi med 13-14 poeng. Det er jo ikke sånn at dette er matematikk. Men jeg tror det viktigste for oss er at vi har fokus på oss selv, og at vi klarer å bli bedre i forhold til det jeg synes vi må bli enda sterkere på inn mot denne sesongen, sier Moe til Eurosport.
Og ett av grepene Molde-sjefen tar inn mot 2021-sesongen, ble tydeliggjort allerede under årets første fellesøkt på Aker Stadion.
– Du fikk en liten smakebit her i dag. Det å være langt tydeligere i forhold til når man mottar ballen; vend, spill fremover og med det det medfører. Ja, vi skal fortsette å være flinke til å bearbeide og slite ut motstanderen med ball, men at vi også skal bli enda flinkere i forhold til det å være mer fremoverrettet oftere enn før.
Se høydepunktene fra Moldes seier mot Brann her (saken fortsetter under):

Se høydepunktene: Bolly scoret begge da Molde slo Brann.

Dermed kan folk forvente seg å se et mer direkte Molde-lag i årets sesong. Ifølge spillerne ligger også mye av nøkkelen i å heve bunnivået.
– Mye handler om å heve bunnivået vårt. Det var en del kamper vi ikke klarte å vippe i vår favør hvor bunnivået var for lavt. Jeg vil ikke si vi manglet kvalitet, men vi klarte ikke å få frem kvalitetene vi har i mange nok kamper. Vi hadde en rekke der vi ikke så bra ut og mistet en del poeng. Så klarte vi å snu det etter hvert, men da var det for sent. Det Glimt-toget stoppet jo aldri, sier Ohi.
– Glimt har jo lagt listen, så det blir spennende å se om de klarer å følge opp. Det er jo alltid tøft. Vi skal iallefall jobbe hardt for å bli enda bedre og mer stabile, og gjøre alt vi kan for å ta tilbake tronen, sier Eirik Ulland Andersen.
Molde møtte andredivisjonslaget Brattvåg i årets første treningskamp. Se høydepunktene her:

Hestad-perle da Molde vant årets første kamp

Eliteserien
Blir ny sportssjef i Tromsø
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
RBK henter stopper fra dansk fotball: – Den største klubben i Norge
28/11/2022 KLOKKEN 15:07