Brann bekrefter på sine hjemmesider lørdag formiddag at tidligere VIF-spiller Felix Horn Myhre (22) blir Brann-spiller fra 1. juli og ut 2024.
– Felix er en veldig god og ung fotballspiller, som allerede har mye erfaring fra Eliteserien. Han kan spille i flere posisjoner, men vi skal dyrke han som midtbanespiller. Han har stort potensial og vil bli viktig for oss, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Bekreftet: «Groruds Kanté» klar for Stabæk
3 TIMER SIDEN
Midtbanespillerens kontrakt med Vålerenga går ut 30. juni. I april signerte han en avtale med Bergens-laget som gikk ut på at hans kontrakt med dem starter når hans nåværende kontrakt med VIF går ut.
– Penger i sparebøssen tar ingen poeng. Mitt anliggende er å ha et lag som skal kjempe om poeng, så da forholder vi oss til kontraktene til spillerne. Vi har ikke noe intensjon om å sende Felix videre før tiden, og jeg vet at han er såpass proff at han har den samme intensjonen. Han slåss for oss, så lenge han er her, sa sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebritsen, da Discovery møtte han før kampen deres mot Brann onsdag.
Tidlig i april uttalte Branns Ingebritsen seg til Discovery at han gjerne ville ha 22-åringen på plass tidligere enn juli i sommer.
– Det ville ha hjulpet oss veldig. Nå er han Brann-spiller uansett, så vi skulle gjerne ha fått ham hit. Når Fagermo sier ja, så kan jeg kjøre å hente han. Vi håper det kan løse seg, men den ballen ligger egentlig hos Vålerenga.
Kort tid etter, la Vålerengas sporslig leder den ballen død.
– Det kan jeg utelokke.
Myhre kom til Vålerenga i 2019. Etter et kort lån-opphold i Bodø/Glimt var 22-åringen tilbake i hovedstaten.

Avgjorde etter stor tabbe – feiret med svar på Rolex-kritikk

Eliteserien
Haugesund-spiller selges til OBOS-ligaen
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Molde med «monstersignering»: – Parkerer de andre topplagene
7 TIMER SIDEN