På spørsmål om Jacob Karlstrøm er aktuell for Molde, svarer Molde-sjef Ole Erik Stavrum som bare fotballedere kan:
– Det er mange gode keepere. Vi kikker på flere, sier Stavrum til Discovery.
Eliteserien
Ønsket mer lønn – nå er nøkkelspilleren ferdig i klubben
24/11/2022 KLOKKEN 16:50
– Vi har ikke landet noe ennå når det gjelder keepersituasjonen. Vi jobber med saken, men har ikke kommet i mål, sier han videre.
Moldes soleklare førstevalg mellom stengene de siste sesongene, Andreas Linde, har en kontrakt som går ut 31. desember. Også Mathias Ranmark Eriksen er kontraktløs ved utgangen av året.
Men Stavrum vil ikke lukke døren helt for en ny avtale med Andreas Linde.
– Nei, vi snakker med Andreas hver dag, så han vet hvordan vi ser på saken. Så får vi bare jobbe parallelt med andre ting også, sier Stavrum.

Avslått bud

Og når Molde forbereder seg på et liv uten Linde, ser de ifølge Nordlys mot Karlstrøm. Molde skal ha kommet med et bud på bordet til TIL, som skal ha takket nei.
Tromsø-keeperen etablerte seg for alvor som førstekeeper i klubben forrige sesong, da han spilte 29 av 30 Eliteserie-kamper. I år har 24-åringen stått hvert eneste minutt i serien.
Også Karlstrøm har kort tid igjen av kontrakten. Med ett år igjen kan dette være siste mulighet for Tromsø til å få igjen noen kroner for keeperen.

Overrasket

Men ikke alle er overbevist om at Karlstrøm er rett mann for Molde nå.
– Jeg er litt overrasket over at Molde er på jakt etter Karlstrøm. Han er god med beina og har fantastisk tilslag. Men jeg er litt overrasket, sier Discovery-ekspert Joacim Jonsson, som ikke tror Karlstrøm er god nok på nåværende tidspunkt.
Hør hva Jonsson sier om Karlstrøm her:

Overrasket hvis Molde vil ha TIL-keeper: – Synes ikke han er god nok

Eliteserien
Ble hentet på korttidskontrakt i sommer – nå er han klar for tre nye år
24/11/2022 KLOKKEN 10:35
Eliteserien
Islandsk unggutt klar for Haugesund: – Stort steg opp
23/11/2022 KLOKKEN 12:26