• Se toppkampen mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm søndag kl. 18 på discovery+
Det var allerede sikkert at Bodø/Glimt måtte klare seg uten Victor Boniface og kaptein Ulrik Saltnes mot Lillestrøm på søndag. Begge soner karantene etter den mye omtalte kampen i Stavanger forrige runde.
I tillegg har Ola Solbakken gjennomgått en vellykket operasjon i ankelen, og vil ikke være tilgjengelig for spill før juni.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
– Jeg er kjempefornøyd med å ha gjennomført operasjonen og kan endelig legge det bak meg. Jeg trenger ikke lenger å bruke krefter på den, så nå gleder jeg meg til å starte med opptreningen, sa Solbakken til Discovery fredag.
Nå har det også kommet mer skadenytt fra Bodø.

Forlot feltet

På fredagens trening måtte Runar Espejord gi seg tidlig, ifølge Avisa Nordland. Tromsøværingen ble byttet ut i pausen av cupfinalen forrige helg etter å ha landet forkjært på skulderen. Også denne gangen holdt den tidligere TIL-spissen seg på skulderen da han forlot matta.
Kollega Victor Boniface pådro seg rødt kort i kampen mot Viking, og med nigerianeren utilgjengelig og Espejord tvilsom, kan det bety at Lasse Nordås får tillit på topp.
Angriperen, som ble hentet fra Strømmen før forrige sesong, har ikke fått et eneste minutt i Eliteserien så langt i år.
– Det ser ut som at det kan bli litt spilletid. Om det blir innhopp fra benk eller fra start får vi se på. Det å eventuelt få spille mot Lillestrøm blir i så fall veldig gøy. Jeg har mye kjentfolk der, og det er der jeg kommer fra. og er vokst opp, sier Nordås til lokalavisen.
Artikkelen fortsetter under videoen.

Espejord med armen i fatle: – Akkurat nå kjennes det ikke kjempebra ut

Wembangomo usikker

Brice Wembangomo er også usikker før kampen mot LSK.
Venstrebacken har slitt med sykdom etter cupfinalen, og Glimt-trener Morten Kalvenes sier til AN at det er usikkert om han er klar til søndagens kamp.
I fjor vikarierte Morten Ågnes Konradsen på venstrebacken da Fredrik André Bjørkan var utilgjengelig. Han har også slitt med skader den siste tiden, men fikk 45 minutter for Bodø/Glimt 2 forrige uke.
Sett denne?

Knutsen: – Tror vi skal være veldig ydmyke for tilbakemeldinger som ikke er så positive

Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42