Kristoffer Løkberg måtte se Vikings 2-4 tap mot Haugesund fra sofaen grunnet en kneskade han pådro seg mot Lillestrøm for en uke siden. Nå er det klart at 29-åringen mister flere kamper.
Skaden skal i følge Stavanger Aftenblad være en strekk på leddbåndet, og 29-åringen har selv ikke fått noen dato for når han er tilbake.
Eliteserien
Forbauset over lagkamerat: – Skjønner ikke hvordan han gjør det
12 TIMER SIDEN
- Vi vet ikke hvor lang tid dette tar. Vi tar et par uker av gangen og ser an progresjonen, sier Løkberg til avisen.

Håper selv han er tilbake om én måned

Viking spiller ikke neste kamp før 13. juni, grunnet landslagspause, men også kampen mot Vålerenga kommer for tidlig. Trolig får vi ikke se Løkberg i aksjon før tidligst i juni. Selv håper trønderen på at han slipper unna med "bare" en måned på sidelinja.
LES OGSÅ: Solbakken svarer Hareide: - Ikke første gangen han blåser ut
- Hvis det ikke tar mer enn en måned er jeg fornøyd. Dette er vel en klassisk fire til seks uker ute. Vi sikter oss inn på det, men det er vanskelig å si. Slike skader leges ulikt, forklarer midtbaneterrieren.
Mot Mjøndalen og Haugesund var det anvendelige Fredrik Torsteinbø som vikarierte for den skadde trønderen, det må siddisen trolig fortsette med, for med Løkbergs egen spådom mister han trolig minst fire kamper til.
Sett denne?

Ekspertene mener disse har vært best så langt: – Han er selvsagt!

Eliteserien
Tre på tre for ustoppelige Schröter – historiske Jerv sjokkerte Molde
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Her redder straffespesialisten igjen: – Virker nesten som han har et overtak
14 TIMER SIDEN