Stabæk-Strømsgodset 0-0
En sylfrekk lobb av Godsets Halldor Stenevik, reddet på strek av Simen Wangberg, var det nærmeste vi kom en scoring i hengekampen mellom Godset og Stabæk.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
– Jeg var sikker på at det ville bli scoring og at jeg kom til å bli matchvinner, sa en lattermild Stenevik til Discovery om målsjansen etter kampen.
Hjemmelaget som ligger i bunnen av tabellen, trengte sårt tre poeng i et forsøk på å unngå nedrykk. Derimot måtte Eirik Kjønø og resten av Stabæk-laget ta til takke med kun ett poeng og ligger nå på nest siste plass, tre poeng foran Mjøndalen på jumboplass.
På den positive siden klarte hjemmelaget holde nullen i sin andre kamp på rad - for første gang siden femte serierunde.
– Jeg synes vi begynner å se mer solide og kompakte ut bakover. Det er viktig for vi har sluppet inn mange mål denne sesongen. Derfor var det viktig at vi fikk stramme opp der, og så skal spillet framover komme etter hvert. Vi er mange nye, og det gjelder å få på plass angrepsspill og produsere enda mer, sier Stabæks redningsmann, Simen Wangberg til Discovery etter kampen.
Strømsgodset på sin side kom til Nadderud med Eliteseriens svakeste bortestatistikk (2-2-6), men har nå tatt flere bortepoeng enn Brann på kvalikplass.

Ellevill hands

Selv om de store sjansene og scoringene uteble på Bekkestua, så skulle det ikke stå på kreativiteten til enkelte. Et freidig forsøk av Godsets Ipalibo Jack i første omgang ble lenge den store snakkisen på Nadderud.
Se Godset-spilleren ta en «en Maradona» x2 her:

Her tar Godset-spilleren en Maradona ganger to

– Håper det ikke er brudd

Midtveis i første omgang måtte Stabæk gjøre et bytte, etter at Fredrik Haugen ble liggende nede. Midtbanespilleren falt over ende i en duell, og en medspiller var uheldig å tråkket på 29-åringens hånd med full kraft.
– Det er vondt, men vi får ta noen bilder og så får vi håpe det ikke er brudd, sa Haugen til Discovery i pausen.
Se hele intervjuet med midtbanespilleren her:

Måtte ut med stygg skade: – Bare håper det ikke er brudd

Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59