• Se Molde-Rosenborg discovery+ og Eurosport Norge søndag 19.00
Vecchia sliter fortsatt etter en hodesmell han pådro seg 5. november. Konradsen Ceide ble sendt hjem fra U21-samling etter en kjenning i lysken.
Det bekrefter RBK-lege Reidar due.
Eliteserien
Derfor falt valget på Hertha Berlin: – En spennende klubb
3 TIMER SIDEN
Han forteller at klubben fortsatt ikke har tatt en avgjørelse på om de to blir med til Molde, men at en beslutning mest sannsynlig kommer fredag. Laget skal trene både fredag og lødrag før avreise.
Per nå så er det ingen av dem som er uaktuelle til Molde-kampen, sier Rosenborg-legen.
– Vecchia har ikke smerter, men det har vært en form for tunghetsfølelse. Vi tar ingen sjanser når gjelder ting som angår hodet. Da følger vi en protokoll. Den tunghetsfølelsen skal være borte før han kan spille for fullt. Men han har positiv framdrift, sier Due til Discovery torsdag.
– Emil fikk en kjenning i høyre lyske/hoftebøyer. Det ble først uttalt etter Brann-kampen. Så dro han på samling og ble fulgt opp tett av medisinsk apparat der. I samråd mellom oss og dem valgte vi å sende Emil hjem. Så har han vært her og tatt noen bilder, men fortsatt har han en kjenning. Men det er ikke noe som vil holde ham ute veldig lenge, fortsetter Rosenborg-legen.

Ciljan positiv

En annen som har sett bedre ut og er tilbake på trening med laget er Per Ciljan Skjelbred.
– Når det gjelder Ciljan var han tilbake på feltet i går og har vært med på struktur i dag. Nå har jeg ikke snakket med han etter treningen, men det ser bra ut. Det blir en spennende kamp mot Molde, sier Due.
Sett denne?

Overrasket hvis Molde vil ha TIL-keeper: – Synes ikke han er god nok

Eliteserien
Fotballklubbene i villrede etter koronatiltak: – Total forvirring
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Siste stikk til Gauseth før avskjeden: – Kommer ikke til å gråte meg i søvn
5 TIMER SIDEN