• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+!
– Det stemmer at Tore har meldt overgang til Alta. Han var her på ferie i sommer og da trente han med oss. Vi fant ut at det hadde vært moro om han kunne bidra litt, og nå har vi klargjort overgangen, sier Aleksander Johansen, sportslig leder i Alta til Discovery.
Det blir ikke noe fullt comeback for Reginiussen i første omgang, for 35-åringen er fortsatt bosatt i Trondheim og skal fullføre utdanning der. Men tanken er at han skal snøre på seg fotballskoene og bidra på banen for moderklubben.
Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
19 TIMER SIDEN
– Så får vi se om det blir én, fem eller ti kamper. Det får tiden vise. Men planen er hvert fall at han skal bidra og at han skal avslutte der det hele startet, sier Johansen, som er storfornøyd med at Reginiussen ønsker å bidra for Alta.
– Tore er en av oss og vil alltid være det. Det er bare uker siden han la opp og han sier selv han har holdt formen vedlike. Han er en kvalitetsspiller og kan bidra godt i Post Nord-ligaen, sier Johansen.
Reginiussen selv skal ifølge sportssjefen ha fleipet om at han skal spille spiss når han tar på seg fotballskoene igjen.
– Vi får se hva treneren sier om det, ler Johansen.
Tore Reginiussen har ikke besvart Discoverys henvendelser fredag.
Sett denne?

Raste mot egne supportere etter kampen: – De kommer med så mye piss

Eliteserien
Knutsen går motstrøms om cupen – liker «koronamodellen»
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Politietterforskning etter dommerhetsen på Åråsen: – Vi jobber med å få navnene
I GÅR KLOKKEN 14:07