• Følg Rosenborg-Odd på Eurosport Norge og discovery+ søndag 20.00!
Det var helt på tampen av Conference League-kvalifiseringen mot Rennes i Frankrike torsdag at Dahl Reitan måtte hjelpes av banen med et helt stivt høyre lår.
Det som kunne se ut som en skade var forhåpentligvis ikke noe mer enn en kraftig krampe for 23-åringen.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
13 TIMER SIDEN
Rosenborg-lege Reidar Due forteller at de er optimistiske med tanke på å få han raskt tilbake på banen.
– Han fikk en krampefølelse i lårene. Men det er ingen som har funnet noe alvorlig og han er selv optimistisk. Det er det viktigste. Så får vi se om det er noe annet, men vi har ikke noe grunn til å tro det, sier Due.
Men om Dahl Reitan rekker Odd-kampen på søndag, eller om RBK må klare seg uten han for første gang i årets Eliteserie, det er for tidlig å si.
– Vi tar en avgjørelse om Odd-kampen i løpet av kvelden eller i morgen. Flere av spillerene var ikke i seng før på morgenkvisten på grunn av dopingtester og sånne ting, så vi tar ikke noe vareopptelling her nå. Vi reiser hjem nå, og så ser vi på det, sier Due.
Rosenborg lander i Norge rundt klokken 14 fredag, før de tar turen tilbake til Lerkendal. Da vil legeapparatet gjennomføre ytterligere undersøkelser.
Rosenborg tapte 0-2 mot Rennes i første runde i Conference League-kvalifiseringen, og får dermed en tøff jobb med å komme seg til Europa. Men allerede søndag er det Eliteserie-spill når Odds Ballklubb gjester Lerkenda.
Sett denne?

Høydepunktene Rennes - Rosenborg

Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
I GÅR KLOKKEN 19:21