• Se Lillestrøm-Kristiansund lørdag kl. 18.00 på discovery+
– Vi har hatt gode samtaler med agenten til Gjermund og med Gjermund selv. Vi skal fortsette den dialogen og opplever den som positiv, sier Mesfin til Discovery.
For Åsen, som har blitt én av Lillestrøms mest betrodde menn denne sesongen, kom i utgangspunktet til klubben kun på lån ut 2021.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
De gulkledde har gitt uttrykk for at de ønsker å hente trønderen til Romerike på lengre basis.
– Jeg opplever Gjermund som veldig positiv og at han trives godt. Vi trives også veldig godt med han, så det er gjensidig. Det er absolutt en positivitet i den dialogen vi har. Så handler det veldig mye om at en spiller, selv om han trives her nå, må tenke på hva fortsettelsen skal være og hvor man vil være i de neste sesongene, fortsetter Mesfin.
– Det er egentlig ikke rakettforskning, det handler bare om at begge partene må finne den gode følelsen for fortsettelsen. Fra vår side er vi hvert fall positive.
Åsen har en kontrakt med Rosenborg som strekker seg ut 2022, men LSK har opsjon på å kjøpe midtbanegeneralen ut av kontrakten med RBK.
Og med kun to måneder igjen av serien begynner det nå å nærme seg avgjørelsens time for Åsens klubbfremtid.
Likevel avviser sportsjefen at det har vært noen intensivering i samtalene mellom LSK og Rosenborg den siste tiden.
– Slik det har fremkommet i media tidligere så har vi en avtale med Rosenborg om fortsettelsen videre, og så er det noen tidsfrister å forholde seg til på slutten av sesongen der. Utover de samtalene har vi ikke hatt noen mer dialog med Rosenborg, avslutter Mesfin.

Slet med å holde tårene tilbake: – Ubeskrivelig at vi får stå her sammen

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56