Etter samtaler med politiet mandag velger Bodø/Glimt å anmelde hendelsen.
Det skriver klubben i en pressemelding mandag.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Hendelsen skjedde i forbindelse med en corner, hvor supporteren også prøvde å ta seg inn på banen. Han ble stoppet av vakter og brakt ut av politiet. I etterkant ble det holdt møter mellom Glimt sikkerhetssjef, politi og delegat, hvor omfanget og innholdet i tilropene ble kjent, informerer Glimt.

Trist sak

Klubbens daglige leder, Frode Thomassen har også vært i kontakt med daglig leder Robert Lauritsen i Lillestrøm for å informere om forholdene.
– Det er en trist sak for norsk fotball. Vi må nok en gang understreke at rasisme ikke hører hjemme på våre arenaer, og vi vil jobbe aktivt sammen i kampen mot rasisme, diskriminering og vold, sier Thomassen.
Bodø/Glimt vil oversende rapporter og videomateriell til Lillestrøm, slik at de har nødvendig grunnlag, for videre oppfølging i eget supportermiljø, informerer klubben.
Etter søndagens kamp fortalte Bodø/Glimt-spiller Amahl Pellegrino at en Lillestrøm-supporter kom med meget krasse uttalelser i hans retning, og at vedkomne også kom med drapstrusler.
LES OGSÅ: Undersøker truslene mot Pellegrino

Tar avstand

Discovery har tidligere mandag vært i kontakt med Lillestrøms supporterleder.
– Vi har snakket med vedkommende og folk som var til stede i går, og tilbakemeldingene vi har fått er at ingen har hørt noe om drapstrusler, sier Tony Johansen, som påpeker at de tar sterk avstand dersom det faktisk stemmer.
– Det er i såfall en enkeltpersons handling og noe vi tar sterk avstand fra, forklarer Johansen som også sier at det ikke ble gjort noe avhør eller ID-sjekk av vedkommende etter søndagens hendelse.

Alvorlig

Lillestrøm som klubb har også tatt tak i hendelsen.
– Vi jobber med saken. Nå har vi pratet med Bodø/Glimt, og samarbeider med de for å komme videre. Vi ser alvorlig på saken, og ønsker å løse dette på en riktig måte, sier daglig leder i Lillestrøm Robert Lauritsen.
Sett denne?

Strekker armene i været og roser Glimt: – Ser hvor lista ligger

Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42