Samtidig som det meldes at Per Ciljan Skjelbred mister seriestarten på grunn av en kneskade, forhandler Rosenborg med Odd om det som kan bli erstatteren hans.
Både RBK-trener Åge Hareide og Hoff selv har i intervjuer med Adresseavisen vært tydelige på at de ønsker å få til en avtale.
Eliteserien
Ikke imponert over Vikings Ofkir-interesse: – Knapt et bud i det hele tatt
NOEN SEKUNDER SIDEN
– Det er hyggelig at RBK viser interesse for vår spiller. Vi er i dialog med RBK, så får vi se om vi kommer til enighet, sa sportssjef i Odd, Tore Andersen, til Eurosport.no mandag.
Saken fortsetter under videoen.

Eksperten med hyllest i anledning kvinnedagen

Ønsker å være løsningsorienterte

Dagen derpå har Andersen ikke noe nytt å melde om.
Han legger imidlertid ikke noe skjul på at Hoff har vært en viktig spiller for dem og at han vil være et stort tap.
– Han har vært her i tre år. I løpet av de årene er han av lokale eksperter blitt kåret til årets spiller to ganger, så han er en meget viktig spiller for oss, sier Andersen.
–Men samtidig: Når spillerne vi har blir så gode at de presterer på et høyt nivå over tid, blir det interesse hos andre klubber. Det er egentlig bare positivt. Vi ønsker å være løsningsorienterte, fortsetter han.

Pekte ut Hoff som førstepri

Rosenborg er den siste tiden blitt koblet til Sogndals supertalent Sivert Mannsverk og Nottingham Forest-spiller Fouad Bachirou.
Førstnevnte er fortsatt et mål for klubben, men Hoff er førsteprioritet, bekreftet Hareide overfor Adresseavisen mandag.
– Kontrakten hans går ut i år, og det passer. Han har mange av kvalitetene vi ønsker å ha i et midtbaneledd. Han har god erfaring fra eliten, er vant til å spille 4–3–3 og kan være både sittende midtbanespiller og indreløper. I tillegg har han stor løpskapasitet, er en abeidssom og bra fyr. Han er absolutt interessant for oss, sa Hareide.
Saken fortsetter under videoen.

Tror årets RBK-utgave vil minne om Erik Hamréns

Tydelig Hoff

Hoff ble tidligere i vinter koblet til Vålerenga, men i et intervju med Adressa lørdag var han klinkende klar på at han ønsker en overgang til Trondheim.
– Den eneste kvelden i uka jeg fikk sitte oppe seint da jeg var liten, var da Rosenborg spilte i Mesterligaen. Jeg har fulgt RBK hele veien, så det er stas for en norsk spiller å høre at Rosenborg er interessert, sa Hoff.
Eliteserien
Frykter ikke spiss-konkurranse: – Vi fungerer bra sammen
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kan ikke konkurrere på overgangsmarkedet: – Må hente dem som er under de beste
21 TIMER SIDEN