Rosenborg bekrefter overgangen på egne hjemmesider. 21-åringen, med bakgrunn i Viking, kommer fra den greske klubben PAOK.
– Rosenborg er en stor klubb med ambisjoner og det er en spillergruppe som virkelig er lovende. Det er noe jeg ønsker å ta del i, sier Pereira til RBK.no.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
6 TIMER SIDEN
Han har signert på en kontrakt ut 2025.
– Jeg føler jeg og Rosenborg matcher veldig bra både i spillestil og ambisjoner, sier Pereira.

Satser ungt

21-åringen er Åge Hareides fjerde signering i sommer. Pavle Vagic (21), Olaus Skarsem (23) og Noah Jean Holm (20) er også kommet inn dørene på Lerkendal.
Discovery-ekspert Joacim Jonsson liker at det nå satses ungt i Trøndelag.
– Det er en perfekt signering. Det er en ung, offensiv back som ikke har lyktes helt i Hellas, men som hadde god stigning i Viking. En perfekt signering på sikt, samtidig som at han ikke er uerfaren på dette nivået heller. Det blir en voldsom konkurranse (om backplassene), sier Jonsson om signeringen i podkasten Indre Bane.
Hør mer om hva Jonsson sa i videoen under.

Pereira har landet i Trondheim: – En perfekt signering

– Nå tror jeg de skjelver i Molde

Eksperten har tidligere vært kritisk til spillerlogistikken til sportssjef Mikael Dorsin. Han omtaler dette overgangsvinduet som et «monstervindu».
– Nå snakker vi gull. Nå tror jeg de skjelver i Molde. Den strategien Rosenborg byr opp til her, er meget bra, sa Jonsson.
Trønderne har fra før av backene Erlend Dahl Reitan, Jonathan Augustinsson og Adam Andersson i troppen.
Pereira blir ikke klar til Rosenborgs returmøte med Rennes på Lerkendal torsdag kveld. Det betyr at han kan få RBK-debuten mot gamleklubben Viking søndag.
Eliteserien
Enorme smerter etter «Helland-dobbel»: – Vet ikke hva han har imot skrittet mitt
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Satte en demper på gjenåpningsfesten for LSK
9 TIMER SIDEN