Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder RBK har vært i kontakt med Allsvenskan-trener – avviser dialog

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 08/11/2021 klokken 22:36 GMT+1

Rosenborg er stadig på utkikk etter Åge Hareides arvtager. Hammarbys trener skal være blant de aktuelle kandidatene.

Åge Hareide er ferdig som fotballtrener etter sesongen. Dermed må RBK ut på trenerjakt før neste sesong.

Foto: NTB

Følg Eliteserien på discovery+
Sportslig leder Mikael Dorsin har snakket med serbiske Miloš Milojević, ifølge Nidaros.
39-åringen er for øyeblikket hovedtrener for Hammarby IF. Han tok over jobben 13. juni i år og signerte en kontrakt med den svenske klubben ut 2024. Før det var han assistenttrener for den serbiske toppklubben Røde Stjerne, men han har tidligere vært hovedtrener for Mjällby, Breidablik og Vìkingur.
Hammarby ligger på en 5. plass i Allsvenskan etter 27 spilte kamper og har vunnet tre av sine siste fire kamper. De ligger åtte poeng bak serieleder Malmö.
Ivar Koteng ønsket ikke å kommentere saken overfor avisen.

Avviser dialog

Nyheten har spredd seg i svenske medier, som har vært i kontakt med treneren. Selv avkrefter serberen ryktene. Milojevic sier at han ikke har vært i kontakt med den norske klubben.
«Har ikke snakket med RBK eller noen annen klubb» skriver Hammarby-treneren i en SMS til Aftonbladet.
Hammarbys sportssjef Jesper Jansson vil hverken bekrefte eller avkrefte ryktene.
– Milos har en avtale med oss. Rosenborgs aktiviteter er ikke noe jeg vil kommentere, sier Jannsson til Fotballskanalen.
picture

Bernt oppsummerer: Derby-snakk, «høstens supporter», og Knutsens millionsvar

Knutsen linkes til Premier League

Åge Hareide kunngjorde 1. juli at han hadde bestemt for å pensjonere seg som fotballtrener fra årsskiftet. Siden den gang har Rosenborg jaktet aktuelle arvtagere, men nå kan det virke som at det er større klubber som snuser på en av de heteste kandidatene.
Etter at Daniel Farke fikk sparken i Norwich lørdag kveld, har Kjetil Knutsen sitt navn blitt koblet til den ledige stillingen. Glimt-treneren er blant de største favorittene til å ta over «The Canaries» ifølge bookmakerne.
Tidligere har Koteng vært klar på at Kjetil Knutsen er en aktuell kandidat for den ledige sjefsstolen, og styrelederen bekreftet tidligere i år at RBK har vært i kontakt med Bodø/Glimt.
– Listen på aktuelle kandidater er snevret inn. Men utover det vil jeg ikke kommentere noe, sa Ivar Koteng til Discovery i september.
– Det er jo veldig hyggelig at andre synes den jobben du gjør er bra og tar kontakt. Utover det tenker jeg at Rosenborg har sin logistikk og jeg tenker at de skal få lov å svare på hva de tenker og hvorfor. Så skal jeg fokusere på det jeg skal. Jeg føler meg så privilegert som får jobbe i denne klubben, og tror det er et godt svar, var Knutsen sin respons på henvendelsen.
picture

Dorsin om «ungdomsvinden»: – Vi nærmer oss der vi skal være

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame