• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+
– Vebjørn Hoff nærmer seg å være tilbake etter akillisen røk i høst. Han er nå i nærheten av å være med på trening.
Det sier Kjetil Rekdal til Discovery. Midtbanespilleren gikk glipp av store deler av høstsesongen etter at han fikk akillessen avrevet på trening tilbake i august. Hoff var en sentral brikke i Åge Hareides ellever, og fikk 18 kamper etter overgangen fra Odd i fjor vinter.
Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
I GÅR PÅ 20:10
– Så han utelukkes ikke til seriestarten?
– Nei, jeg regner med at han skal være klar, svarer RBK-sjefen.
Jonathan Augustinsson var en annen spiller RBK hentet før fjorårssesongen. Den svenske backen ble i desember operert i begge hoftene.
– Jonathan må forvente seg 6-8 måneder på sidelinjen før han er tilbake, sa RBK-lege Reidar Due etter at svensken hadde gjennomført en vellykket operasjon.
LES OGSÅ: Rekdal har oppskriften klar: Slik skal RBK ta tilbake tronen

Kobles til forsvarsspillere

Uavhengig av skadesituasjonen hos trønderne, har de blitt koblet til flere navn i mediene etter at Kjetil Rekdal tok over.
Brøndby-spiller Tobias Børkeeiet er blant spillerne som har blitt linket til klubben. Børkeeiet har først og fremst bekledd en midtbanerolle i Danmark, men har også blitt brukt som stopper på aldersbestemte landslag.
Samtidig ryktes det at Kjetil Rekdal er interessert i å hente hans tidligere HamKam-elev, Sam Rogers, som signerte permanent for de grønnhvite 1. nyttårsdag.
– Vi har ingenting på spilleragendaen. Det er mye skriverier i media, men det er ingenting, sier Rekdal, som understreker at statusen på spillerlogistikk er i skrivende stund.

Snakket med Solbakken før HamKam-avtalen: – Naturlig

Eliteserien
Henter tidligere Arsenal-unggutt til Eliteserien
I GÅR PÅ 17:26
Eliteserien
Dansk midtstopper klar for Sarpsborg 08
I GÅR PÅ 17:12