30. juni gikk kontrakten hans i Vålerenga ut.
Allerede i mai var det klart at Felix Horn Myhre skulle til Brann i sommer, og nå er Oslo-gutten endelig på plass i Bergen.
– Det er fint å endelig komme ned. Jeg føler jeg har ventet en stund, som har vært kjedelig og litt spesielt siden det har vært klart så lenge, sier Myhre til Discovery.
Eliteserien
Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet
6 TIMER SIDEN
Overgangsvinduet i Norge åpner ikke før første august, så midtbanespilleren må smøre seg enda mer med tålmodighet før han er spilleklar i den røde drakten.
– Det er jo litt kjipt at jeg ikke får spilt før da.

På tide med noe nytt

22-åringen har flere kamper for aldersbestemte landslag, sist med Norges U21-landslag.
Myhre startet sin fotballreise i Ullern IF, hvor han så i 2017 meldte overgang til Vålerenga.
– Jeg har ikke fått spille fast siden jeg kom, men hatt innhopp og fått kamper. Jeg har hatt det fint i Enga, men nå var det på tide å prøve noe nytt.
Første juli landet Myhre i Bergen.
– Det er jo kjempefint her, så nå er jeg på jakt etter sted å bo som jeg kan kalle hjemme, sier midtbanespilleren som per dags dato bor på en hybel ved Brann Stadion.
Sett denne?

Se høydepunktene: Kristiansund - Brann

– Hvordan var første trening?
– Det gikk veldig greit. Det har vært mye kamper i det siste så jeg har ikke rukket å få vært med på noen sånne ordentlige økter. Det har vært mye restitusjon og forberedelser til kamp.
– Det har gått så lang tid, så de nervøse tankene har gått over, fortsetter Myhre.
– Hvordan er det å komme til et lag som har tapt så mange kamper?
– Det har ikke vært noe problem. Jeg visste ikke helt hvordan det skulle bli, men jeg synes at folk gjør sitt beste og klarer å ha en bra tone i garderoben.
– Men det er jo alvorlig, ingen hemmelighet det. Men så er det ikke så mye å få gjort med det nå. Alle kampene fremover er viktige, sier Myhre.

Kåre riktig mann

Myhre forteller at det ikke var et vanskelig valg å gå til Brann.
– Jeg var ikke helt happy med hvordan det var i Vålerenga, og Brann er en stor klubb som akkurat nå er i en tøff situasjon. Men jeg har stor tro på at det skal ordne seg, og uavhengig av hva som skjer så kommer vi tilbake - og det vil jeg gjerne være en del av, sier 22-åringen.
På lørdag får Brann Tromsø på besøk, begge like avhengig av å få poeng.
– Jeg får jo ikke spilt selv men jeg kan heie og lage god stemning i garderoben. Det er mulig å vinne, også neste mot Mjøndalen. Og plutselig har vi to seiere, som vil hjelpe mye.
Myhre forteller at han har fått et godt inntrykk av både spillere og trenere som har tatt han godt i mot.
– Inntrykket mitt er at Kåre absolutt er riktig for Brann. Han virker flink, tross at det blåser litt rundt han om dagen. Jeg synes alle er flinke til å omstille seg og komme med energi i garderoben.
Sett denne?

Den 12. mann: Glimt-supporteren klar for bortekamp i Warszawa

Eliteserien
Herjet foran 20 000: – Elsker sånne kamper
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tidenes 16. mai – ny publikumsrekord på fotballens festdag
9 TIMER SIDEN