Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde-angriper til OBOS-klubb: – Mangler bare signaturen

Oppdatert 09/04/2021 klokken 19:20 GMT+2

Moldes Tobias Hestad reiser til Raufoss i løpet av få dager for å fullføre en overgang til OBOS-klubben. 20-åringen har fått gode tips av garderobens Raufoss-ekspert.

Tobias Hestad

Foto: NTB

I løpet av helgen, eller senest mandag, reiser Hestad til Raufoss for å signere. Det får Discovery bekreftet.
– Det stemmer at jeg skal til Raufoss i løpet av de nærmeste dagene. Det mangler bare signaturen egentlig, sier Hestad til Discovery.
– Det er bra for meg. Det er et riktig steg å ta nå, forteller han.
Angriperen er sønn av Molde-helt Daniel Berg Hestad.

Fikk råd av lagkompisen

På Raufoss skal han følge oppskriften Emil Breivik har brukt. 20-åringen fikk maksimalt ut av utlånet til OBOS-klubben og vil denne sesongen banken på døren for spilletid i Eliteserien.
Nylig imponerte Breivik mot Granada i Europa League da han fikk sjansen fra start.
Hestad rådførte seg med sin jevngamle lagkompis.
– Jeg snakket en del med han om det. Han har anbefalt Raufoss veldig mye. Han har sagt at det er en bra klubb og at det er en fin utviklingsarena og sånne ting, sier Hestad.
– Jeg har snakket med Molde om forlengelse. Det spørs hvordan jeg gjør det i år. Dette er planen i første omgang, sier han.

Slitt med skader – vil rekke seriestart

20-åringen er i utgangspunktet venstrekant, men har spilt en del høyrekant i Stjørdals/Blink og Asker. Samtidig kan han også bli brukt som indreløper.
Hestad sier at han i samtaler med trener Christian Johnsen ikke har snakket veldig mye om hvor han vil bli brukt.
– Jeg foretrekker venstreving. Jeg har ikke snakket altfor mye med han. Jeg drar dit for å spille, ikke for å sitte på benken, sier han.
Også i fjor spilte Hestad i OBOS-ligaen, men oppholdet i Stjørdals/Blink ble ikke helt som han håpet på som følge av skader.
– Det er en fin plass og en fin klubb, men jeg fikk ikke så mye ut av det egentlig. Jeg ble skadet i koronapausen hos Molde og dro dit skadet. Jeg var bare på 50 prosent hele oppholdet, sier han.
Seriestart i OBOS-ligaen er 15. mai. Da kan 20-åringen fort bli å finne i lagoppstillingen til Raufoss.
– Dette er den andre uken jeg er i full trening. Jeg er ikke helt i toppform for å si det sånn, men om et par uker vil jeg komme meg i form. Jeg tror og håper jeg er klar til seriestart, sier Hestad.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame