Mjøndalen-Haugesund 3-0
Mjøndalen fyrte på alle sylindere og ga seg ikke før det sto 3-0 hjemme mot Haugesund. Syver Skaar Eriksen noterte seg også for sitt første mål for bruntrøyene.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 PÅ 08:03
Hjemmelaget hadde gått poengløse av banen i sine to foregående kamper, og sto uten seier helt siden serieåpningen 16. mai borte mot Sandefjord. Med andre ord var det en sårt etterlengtet trepoenger som ble igjen på Consto Arena lørdag kveld.
Det ble dermed ble det et blytung gjensyn med gamleklubben, for Haugesunds Sondre Liseth, som før sesongen flyttet beite vestover.
– Dette var ingen god retur. Vi møter ikke opp i det hele tatt. All honør til Mjøndalen, og så må vi hjem å se på oss selv, sier den tidligere Mjøndalen-spilleren til Disccovery etter å ha sett sine gamle lagkamerater valse over et tamt Haugesund-lag.
Haugesund fikk seg også en kalddusj like før kampstart da Mikkel Desler måtte kaste inn håndkle under oppvarmingen grunnet en leggskade.

Slik var kampen:

Mjøndalen var best fra første stund og kunne juble for 1-0 etter 20 minutter. Hjemmelaget kombinerte fint og tok en fortjent ledelse da Martin Rønning Ovenstad avsluttet et flott angrep.
Etter pause fortsatte Mjøndalen å male på og tok til slutt en fortjent 3-0-seier.
20 år gamle Eriksen, som misbrukte en kjempemulighet i starten av kampen, scoret sitt første mål i Eliteserien ti minutter etter pause, da Ovenstad fant ham med et godt innlegg.
Kvarteret før slutt steg Markus Nakkim til værs på en corner og stanget inn 3-0 for Mjøndalen, som foruten en kjempesjanse imot i 1. omgang hadde få problemer med Haugesund.
Mjøndalen reiser til Bergen for å møte Brann neste søndag, mens Haugesund tar imot Vålerenga samme dag.
(©NTB) / Eurosport.no
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 PÅ 11:26
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 PÅ 17:56