Tromsø - Mjøndalen 1-0 (1-0)
Forrige gang Mjøndalen vant en kamp var Norge midt i fellesferien med strålende sol. Da var kontrastene store til et snødekket Alfheim i slutten av oktober, og med to seire på de tre foregående kampene hadde Tromsø virkelig fått vind i seilene, Mot Mjøndalen fortsatte Gaute Helstrups mannskap den gode trenden.
Etter bare ti minutter viste Tromsø hvorfor de er i form. August Mikkelsen avsluttet fra distanse, men skuddet ble blokkert. Returen havnet hos Thomas Totland. Backen fant Eric Kitolano inne i boksen, og midtbanespilleren stanget Tromsø i ledelsen.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
2 TIMER SIDEN
Tromsø dominerte den første omgangen fullstendig i vinterværet på Alfheim, men ikke før overtiden kom den neste store sjansen. Totland fikk avsluttet ikke bare én, men to ganger - men keeperdebutant Idar Lysgård vartet opp med to feberredninger.
Der Tromsø dominerte fullstendig i den første hang Mjøndalen bedre med i den andre omgangen. Trykket mot TILs sekstenmeter økte utover omgangen, men Vegard Hansens utsendte klarte ikke å skape store nok sjanser til å uroe Karlstrøm i Tromsø-målet
Mjøndalen klarte aldri å skape de store sjansene, og «Gutan» tok tre nye poeng på Alfheim, noe som sender de syv poeng foran Stabæk på direkte nedrykk og seks poeng foran Brann på kvalikplassen, med en kamp mer spilt.
Mjøndalen på sin side går fremdeles en tung høst i møte på bunnen av tabellen i Eliteserien, fire poeng bak kvalikplassen til Brann.
Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
4 TIMER SIDEN