Populære sporter
All sport
Vis alt

Dårlig nytt for Glimt – skadesmell i gullkampen

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 04/10/2021 klokken 14:55 GMT+2

Ulrik Saltnes har røket leddbåndet i kneet og mister resten av Eliteserie-sesongen.

Ulrik Saltnes måtte hjelpes av banen

Foto: NTB

Det bekrefter midtbanespilleren overfor NRK.
28-åringen fra Brønnøysund forlot banen i bortekampen mot CSKA Sofia forrige torsdag med store smerter. Saltnes skadet seg i et taklingsforsøk i sluttminuttene.
– Det er blytungt, og det er vanskelig å akseptere, sier han til kanalen.
Saltnes bekrefter skaden selv på sosiale medier.
Til Avisa Nordland kommer Ulrik Saltnes med noen betryggende ord til Glimt-fansen. Midtbanegeneralen trenger ikke operasjon, men opptreningen vil ta mellom seks og åtte uker. Det vil si at han ikke rekker sesonginnspurten i Norge.
Bodø/Glimt må dermed klare seg uten deres kaptein resten av Eliteserie-sesongen. Saltnes har vært toneangivende også denne sesongen. Midtbanespilleren står med sju mål og tre målgivende i årets Eliteserie.
Bodøværingene skal kjempe på to fronter denne høsten. I tillegg til å toppe Eliteserien, skal Glimt spille Confrence League. Neste motstander er José Mourinho sitt Roma hjemme på Aspmyra. Glimt har startet bra, og står med fire poeng etter de to første kampene.
I Bodø/Glimt sin forrige kamp, var det Morten Konradsen som bekledde indreløperrollen som Saltnes har hatt. Hugo Vetlesen og Elias Kristoffersen Hagen er andre alternativer for å erstatte den skadde kapteinen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame