Det bekrefter midtbanespilleren overfor NRK.
28-åringen fra Brønnøysund forlot banen i bortekampen mot CSKA Sofia forrige torsdag med store smerter. Saltnes skadet seg i et taklingsforsøk i sluttminuttene.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
02/12/2022 KLOKKEN 14:49
– Det er blytungt, og det er vanskelig å akseptere, sier han til kanalen.
Saltnes bekrefter skaden selv på sosiale medier.
Til Avisa Nordland kommer Ulrik Saltnes med noen betryggende ord til Glimt-fansen. Midtbanegeneralen trenger ikke operasjon, men opptreningen vil ta mellom seks og åtte uker. Det vil si at han ikke rekker sesonginnspurten i Norge.
Bodø/Glimt må dermed klare seg uten deres kaptein resten av Eliteserie-sesongen. Saltnes har vært toneangivende også denne sesongen. Midtbanespilleren står med sju mål og tre målgivende i årets Eliteserie.
Bodøværingene skal kjempe på to fronter denne høsten. I tillegg til å toppe Eliteserien, skal Glimt spille Confrence League. Neste motstander er José Mourinho sitt Roma hjemme på Aspmyra. Glimt har startet bra, og står med fire poeng etter de to første kampene.
I Bodø/Glimt sin forrige kamp, var det Morten Konradsen som bekledde indreløperrollen som Saltnes har hatt. Hugo Vetlesen og Elias Kristoffersen Hagen er andre alternativer for å erstatte den skadde kapteinen.
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
02/12/2022 KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03