• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+!
Etter det Discovery har grunn til å tro, har HamKam sett til utlandet for å finne erstatteren til Kjetil Rekdal. Den tidligere Odense-treneren Jakob Michelsen skal være en høyaktuell kandidat til å ta over skuta etter Rekdal dro til Trondheim.
Hamar Arbeiderblad meldte om saken først.
Eliteserien
Nærmer seg comeback etter skade – ligger an til å rekke seriestart
16 TIMER SIDEN
Michelsen fikk kallenavnet Mini-Mourinho i Danmark, etter blant annet å ha ledet SønderjyskE til både sølv i ligaen og Europa-spill og blitt hentet, kranglet og fått sparken i Hammarby.
Nå sist var han i Odense, men forsvant fra stillingen i mars i fjor. Derfor behøver han heller ikke å kjøpes ut.
Han ble kåret til Årets trener i Danmark - foran blant andre FC Københavns Ståle Solbakken - i 2015.

Tøffe forhandlinger

HamKam ble sittende litt med skjegget i postkassa, da Rosenborg plutselig vendte blikket til Hamar og Kjetil Rekdal. Suksesstreneren har dannet en sterk duo med assistenttrener Geir Frigård, og var fast bestemt på å ha med seg den tidligere HamKam-spissen til Lerkendal.
Etter tøffe forhandlinger - som etter det Discovery har grunn til å tro var tøffere enn partene har vært villige til å innrømme - endte det med at Rekdal til slutt ble løst ut av kontrakten via sin klausul, uten oppsigelsestid.
Med på lasset var Frigård - trolig norsk fotball dyreste assistent noen gang, om man sier det tabloid.
Dermed satt HamKam plutselig igjen uten begge trenerne som sørget for det suverene - og overraskende - opprykket, med et lag uten de store stjernene og et ekstremt satt mønster som gjorde enkeltspillerne bedre.
Saken fortsetter under videoen.

Spår et offensivt S08 under ny trener: – Vil heller vinne 4-3 enn 1-0

Solbakken som vikar

En rekke mulige kandidater ble raskt kastet ut i media, som Lars Bohinen og Jørgen Isnes.
Isnes har selv uttalt at han trives godt i KFUM og takket nei til samtaler med både Sarpsborg og Briskeby-klubben.
Bohinen har, slik Hamar Arbeiderblad avslørte, vært på Hamar i møter og er vel den norske treneren som har spilt Kammas fjorårsformasjon med tre midtstoppere lengst i Norge, men etter hvert i prosessen tydet det aller meste på at han ikke var førstevalget.
Spillerne har vært tydelige på at de ønsker å bygge videre på den stilen og måten de har spilt på, som de har mest tro på at vil bidra til at de tar de poengene som kreves, for i første omgang å beholde plassen i Eliteserien denne sesongen.
Klubben har gått åpent ut og sjekket bredt, og samtidig hatt is i magen. Ettersom OBOS-ligaen sluttet tidligere enn Eliteserien, har laget allerede startet opp igjen med mye omtalte Ståle Solbakken som vikarløsning. Siden de starter tidligere, har de også bedre tid i en enda lengre oppkjøring enn flere av de andre lagene.
Eliteserien
Rekdal har oppskriften klar: Slik skal RBK ta tilbake tronen
I GÅR PÅ 18:10
Eliteserien
Ferdig i Bodø/Glimt – Reisen går til Tyskland
I GÅR PÅ 10:33