BERGEN (Discovery):
– Vi hadde to timer alene (uten Vibeke), men det er ikke samtaleemne å si henne opp per dags dato, sier styreleder Birger Grevstad.
Eliteserien
Klar for RBK etter anbefaling av landslagskompisen: – Vist interesse lenge
2 TIMER SIDEN
Vibeke Johannesen var med på å ansette Lars Arne Nilsen, sparke samme mann, ansette Kåre Ingebrigtsen og sparke samme mann, men Grevstad mener hun gjør en god jobb.
– Hun er dedikert i jobben sin. Jobber 24/7, og jeg synes hun gjør en forholdsvis god jobb. Så har hun fått noe kritikk, men vi kan alle gjøre noen bommerter, uten at vi skal bli halshugget av det. Vi blir ikke bedre å spille fotball ved å sparke Vibeke, sier styrelederen.

– Ikke bare Kåre sin feil

Discoverys fotballekspert Bengt Eriksen mener Vibeke Johannesen må se seg selv i speilet
– Det er ikke bare Kåre sin feil. Vibeke har gjort en dårlig jobb. Vibeke er ansvarlig for sporten i Brann, men så er det slik at ledelsen skal se på hva som er best for klubben, og da er det sjelden at de ser seg selv i speilet, sier Eriksen til Discovery.
Grevstad ble forelagt kritikken, han mener alle i Brann må seg selv i speilet.
– At det er hennes ansvar kan man gjerne si, men alle vi som har vært med på denne reisen her burde se oss selv i speilet. Vi har hatt noen fantastiske år, og så har vi mistet litt energi, men det er slik det er, sier Branns styreleder.

Tillit

Det er ikke med lett hjerte at Vibeke Johannesen og Brann nok en gang må stake en ny kurs for Sportsklubben Brann.
– Det er aldri artig å si farvel til kollegaer. Jeg har jobbet tett med Kåre, og er imponert over hvordan han ønsket å være med på prosessen i Brann, men så er det dessverre slik at vi har besluttet det vi har gjort, sier Vibeke Johannesen.
– Du har vært med på mye de siste årene. Har du vurdert din egen rolle?
– Jeg har sagt til styret at det er naturlig at man diskuterer min jobb, da jeg er såpass innvolvert i de beslutningene som blir tatt. Samtidig evaluerer jeg meg selv underveis, i lag med styret. Jeg er selvkritisk til hva jeg kan gjøre som leder. Det er naturlig at du spør, og det er naturlig at det kanskje har vært tema i dag, men jeg har ingen andre signaler om at styret har full tillit til meg, sier Johannesen.
Se hva Kåre Ingebrigtsen sa etter helgens kamp mot Mjøndalen. En kamp som ble trønderens siste som hovedtrener for Brann.

– De har ett skudd, og får lykketreff

Eliteserien
Tunge fravær på VIF-trening – utfryst stopper drillet i elleveren
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Her forlater RBK-spissen treningen med skade
7 TIMER SIDEN