Viking - Haugesund: 1-1
Rogalandsderbyet mellom Viking og Haugesund levde opp til forventningene før storkampen lørdag kveld. Det var bra med temperatur på banen, som tente de mange engaserte og sangglade tilskuerne som hadde tatt turen til SR-Bank Arena.
Eliteserien
Strømprisene sørger for store kostnadsøkninger i norsk fotball
EN TIME SIDEN
Medaljejagende Viking ville med seier ha ligget likt med Molde i toppen av tabellen - fem poeng bak serieleder Bodø/Glimt. Men i stedet ble det to poeng som glapp.
– Utrolig surt å bare få et poeng i dag. En veldig frustrerende kamp, sa Veton Berisha etter skuffelsen.
Se resten av intervjuet med Berisha her(saken fortsetter under video):

Skuffet Berisha: – Vi finner ikke ut av det

Skade på Tripic

Med tøffe taklinger fra start til slutt, var det flere av spillerne som ble sittende nede med vondter under kampen. En av dem var Vikings viktige spiller Zlatko Tripic, som etter 20 minutter måtte gå av. En ting som kan sies om de første 45 minuttene av kampen, var at det ikke ble like bra levert på banen som på tribunen. For et liv!
I andre omgang var det andre boller. 58 minutter spilt, snappet Simen Kvia-Egeskog opp ballen i Haugesunds boks. Angrepsspilleren så opp, og sendte en perfekt 45 grader foran mål - og ikke til hvem som helst - men nemlig Vikings målfarlige Veton Berisha. Landslagsspilleren bommet på første forsøk, men satt den på returen. Fansen hoppet av glede!

Pipekonsert og straffe

En som fikk høre det fra Stavanger-folket, var Haugesunds Kristoffer Velde som ble pipt på hver gang han var involvert i spillet. Ordentlig pipekonsert! Hvor preget han var av det fikk han vise da det var 30 minutter igjen på klokken. Niklas Sandberg ble felt av Viking-stopper David Brekalo og det ble dømt straffe. Velde stod klar, tok seg god tid og satt ballen iskaldt til venstre for keeperen. Velde scoret også sist mot Viking, to mål, da de tok turen til Haugesund.
Berisha hadde en stor mulighet til å bli helt i Stavanger. Det var corner til hjemmelaget, og lagkamerat Runar Hove gikk opp og headet ballen. Ballen ble så reddet men det ble nok en gang gitt retur. Berisha var på rett plass, på rett tid, men bommet bare noen meter foran mål. Kampen endte da med poengdeling.
– En tøff kamp. Men deilig å få satt den straffen. Jeg var jo den som ble buet mest på i dag, så det var deilig, sa Kristoffer Velde etter kampen.
Se hva mer Velde hadde å si etter kampen:

– Jeg ble buet mest på

Eliteserien
Spissen takket nei til overgang: – Han ville tilbake til Brann
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sesongen over for Vålerenga-spiller
I GÅR PÅ 12:32