Lillestrøm-Stabæk 3-0
– Det er utrolig kjipt. Vi spiller en ålreit første omgang og henger med. LSK skaper ikke det helt store, men så er det som det har vært mange ganger denne sesongen…Vi er ikke på jobb i andre omgang, og vi gir dem seieren, sier en tydelig skuffet, Fitim Azemi, til Discovery etter tapet mot Lillestrøm.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Og når vi ikke treffer på noen pasninger, så blir det jævlig tungt å spille der oppe.
Etter kamp tok Stabæk-trener, Eirik Kjønø, på seg skylden etter bortesmellen. Se intervjuet med treneren her:

Tar på seg skylden etter ny nedtur: – Strukturen er ikke god nok

For med en frisk Thomas Lehne Olsen tilbake i startelleveren viste Lillestrøm ingen nåde mot nedrykktruede Stabæk.
– Jeg er veldig fornøyd. Det har lugget litt i det siste, og vi har ikke helt fått det til å sitte i den siste tredjedelen. Men vi snakker om det i pausen, og så får vi det til å funke. Da vinner vi til slutt fortjent, sier LSK-trener Geir Bakke etter seieren.

– Helland på bedringen?

Også Pål André Helland var å se fra start og viste seg tidlig frem i flomlyset på Romerike. Kantspilleren var involvert i flere nesten-muligheter for LSK før pause.
– Er det en Helland på bedringen vi ser her?, meldte Bernt Hulsker og Joacim Jonsson samstemt i Fotball Direkte-studioet.
Det tok vel og merke en stund før hjemmelaget fikk hull på byllen, men på et hjørnespark i det 56. minutt, slått av nettopp Helland, skulle det omsider sitte for LSK.
Espen Garnås stanget til inne i feltet og sendte de gulkledde opp i ledelsen.
Kort tid etter doblet også LSKs toppscorer, Lehne Olsen, ledelsen da han satte inn mål nummer 20 for sesongen.
Men kapteinene nøyde seg ikke med én scoring for kvelden. Fem minutter før fulltid satte Lehne Olsen spikeren i kista da han puttet inn 3-0.

Wangberg-bytte før pause

For de blåkledde gjestene så det derimot ikke like gøy ut på Åråsen-matta, og det hele toppet seg da kaptein Simen Wangberg tråkket av banen etter kun halvtimen spilt.
– Dette er den siste spilleren man ønsker skal gå ut. Det lukter ikke mye Eliteserien 2022 av dette her, menter Joacim Jonsson da Wangberg gikk av banen.
Heldigvis kunne trener Eirik Kjønø berolige Stabæk-fansen i pauseintervjuet, og bekreftetet at det ikke dreide seg om en skade på forsvarsspilleren.
– Simen har slitt med sykdom hele uka. Han var usikker på oppvarmingen, men vi prøvde. Vi så derimot at det ikke gikk likevel, så da måtte han bytte, fortalte Kjønø til Discovery i pausen.
Fikk du med deg denne?

Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank

Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09