Bergensavisen BA skriver nemlig tirsdag at Brann må bytte ut deler av gresset før Rosenborg kommer på besøk lørdag.
– Vi gjør det vi kan for at banen skal være i god stand til både den og de resterende kampene, men dette avhenger også av været fremover, sier Branns daglige leder Vibeke Johannesen til BA.
Eliteserien
Scoret to mål forgjeves: – Det verste du kan være med på i fotball
13 TIMER SIDEN
– Slitasjen i målgårdene er så store at vi nå skifter ut gresset der. Det koster oss noen hundre tusen, forteller Johannesen.
Sett denne?

Ekstremt krevende spilleforhold etter regnet: – En parodi

Hun vil dog ikke bekrete om skadene kun skyldes at Viking-kampen ble spilt.
– Det er vanskelig å si. Vi hadde nok sluppet å gjøre noe nå i utgangspunktet, men det er ikke uvanlig at det blir slitasje i målgårdene i løpet av en lang sesong. Veksten minker og det pleier å bli vått utover høsten, svarer Johannesen.
– Det er en parodi. Det går ikke an å spille fortball. Du ser jo det selv. Vi må jo bare slå langt. Tar du et touch, så stopper jo ballen, sa Vikings Veton Berisha halvveis i kampen.
Men han mente likevel ikke den burde vært stoppet. Og han kunne smile til slutt. For i tillegg til å være en tøff påkjenning for gressmatta fikk også Brann en tøff dag i regnet mot Viking, og gikk på et forsmedelig 0-2-tap. Når Rosenborg kommer på besøk lørdag ligger Brann under nedrykksstreken, poenget bak Stabæk.
Se høydepunktene fra Brann-Viking:

Se høydepunktene fra Brann - Viking

Eliteserien
KFUM-helten rørt til tårer: – Veldig surrealistisk
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se alle straffesparkene fra kvalikdramaet
13 TIMER SIDEN