I det 72. minutt måtte Vikings midtbanespiller Kristoffer Løkberg gå ut med skade etter å ha fått en smell i duell med Lillestrøms Lars Ranger. Etter kne mot kne-krasjen, lå Løkberg nede og vred seg i smerter.
– Jeg håpet med en gang at det bare var en lårhøne, for jeg fikk sånn overstrekk som kjentes ubehagelig med en gang, og som fortsatt kjennes ubehagelig ut nå. Men jeg håper jeg slipper med skrekken, sier Løkberg til Discovery etter kampen.
Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
I GÅR PÅ 08:11
Han sammenligner skaden med den RBK-spiller Markus Henriksen fikk mot Viking 13. mai på Lerkendal. Henriksen kjente smertene på innsiden av kneet, mens Løkberg kjenner det mer på utsiden.
– Vi får bare ise ned i kveld og telle opp i morgen. Torsdag kommer fort men man skal aldri si aldri, legger 29-åringen til. Neste kamp for Viking blir hjemme mot Mjøndalen torsdag 27. mai.
– Du høres ikke super-optimistisk ut?
– Nei, bank i bordet, men jeg kjenner forskjell på å ha det vondt og være skadet. Så jeg frykter litt at jeg er skadet, men man skal ikke ta sorgene på forskudd.

Løkbergs skade-triks

Løkberg forteller at han har verken stått over en trening eller vært skadet i 2021.
– Nå skal jeg hjem og kose meg med fotball på rommet og tenke at det går bra.
– Okei, så det er det som er trikset?
– Ja, du må mobilisere, tro at det ordner seg og ha en god natts søvn. Hvis du går og kjenner etter om du har vondt, så har du ofte vondt. Jeg er ikke noe lege, så vi får bare se. Time will show, avslutter Løkberg.
Heldigvis kan Løkberg trøste seg med tre poeng, etter å ha slått Lillestrøm på bortebane 3 -1.

To nær identiske målgivende på en omgang – begge med henda!

Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 PÅ 07:33
Eliteserien
Ble matchvinner i debuten fra start – får terningkast fire av sin nye sjef
08/08/2022 PÅ 06:28